Yayın Tarihi:06 03 2012 19:30(1666)

0306-anadolu.jpg

 

Daylı Stadına 125 bin lira ödenek

Yaklaşık 17 yıldır atıl durumda kalan Daylı stadının yapımı için 125 bin lira ödenek ayrıldığı bildirildi. Stadın spor yapılabilecek hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar çerçevesinde ftbol sahasina daha önceden dökülmüş bulunan 1000 kamyonluk moloz kaldırılmıştı.

Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı bu çalışmaların istenen şekilde sonuçlanması için Milletvekili Mehmet Ersoy'dan büyük destek gördüklerini bildirdi. Başkan Av. Hasan Tosunoğlu konu ile ilgili olarak "17  yıldır atıl halde bulunan ve tamamen çürümeye terkedilen dayılı stadının memleketimize ve spora kazandırılması için Sayın Milletvekilimizin özel destekleri ve yönetimin hassasiyeti ile 2011 yılı Kasım ayı içerisinde stad üzerinde bulunan yaklaşık 1000 kamyonluk hafriyat, İl Özel İdaresi iş makinelerı ve personeli tarafından, Belediyenin de makine desteğiyle kaldırılmış olup, projesi Aralık sonu itibariyle Bakanlığa sunulmuş, sunulan proje de kabul görmüştür. Kabul gören stad inşaatının tamamlanabilmesi için yine Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ersoy’un özel gayretleri neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığının 2012 bütçesinden başlangıç ödeneği olarak 125.000 TL tahsis edilmesi sağlanmıştır." dedi.

 

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: kamu 08 03 2012 23:37
sayın başkan inönü ilköğretim okulunda okuyan öğrenciler bir sınıf 40
50 öğrençi var o srunu çözersen memnun olurum

12. Yorum: koray 08 03 2012 18:27
memlekete getirisi ne olacak hikaye dinlemeyelim

11. Yorum: fatih 08 03 2012 12:44
biri demişki mhpnin sayesinde eyy mhp sen bırakda sivil toplum kuruluşu olmayı siyasi bir parti olduğunu göster bi başa geç yok canım iyi bişey olduysa mhp yaptı kötü bişey olursa akpartı yaptı yok böyle mantık.mantık derken mantıksızlığa neymiş bizim paramızla yapılıyormuş ne olacaktı avrupa birliğinden hibe mi alınacaktı?

10. Yorum: kamu 07 03 2012 18:46
sayın başkan bu senin eserin değil bilal başkanın eseri orada köyün inekleri top oynar onu bırakta gençlere iş sahası aç çocuklar iş sahibi olsun iş imkkanı sağla yatırm fabrika gibi iş yerleri açmaya çalışırsan memnun oluruz

9. Yorum: objektif 07 03 2012 16:34
bizim şehirde kaç tane futbol takımı varda stada ihtiyat duyuldu anlayamadım.diğer stada çeltik ekelimde bir işe bari yarasın.yok böyle bir mantık!!

8. Yorum: yolunuz açık olsun 07 03 2012 14:58
insanlara en kolay gelen iki şey vardır.biri akıl vermek ikincisi eleştirmek.her ikisine de eyvallah.bazan da yapılan olumlu çalışmaları ve güzel işleri de takdir ederek teşvik etmek gerektiğine inanıyorum.
bu yüzden de milletvekili ve ekibinin yolu açık olsun, allah yar ve yardımcıları olsun diyorum.
saygıyla takdirle izliyoruz.

7. Yorum: hep eleştirin 07 03 2012 05:10
yorumlara bakıyorumda hizmet yapılmadıysa eleştiriliyor ve bu çok doğal.ama işin kötü tarafı hizmet yapılırsada eleştiriliyor,şu yorumlara bakınya kaç yıllık atıl stad hizmete girecek büyük takdir görmesi gereken bir olay ama gene kötü eleştiri.insan, emeği geçenlere bi teşekkür eder ama ne yaparsan yap böyle yorum yazanlara yaranamazsın.ben boyabatlı biri olarak sayın vekilime ve ilçe teşkilatına çok teşekkür ederim ve hizmetlerinizin devamını bekliyoruz,sizi takip ediyoruz.

6. Yorum: pardon?? 07 03 2012 03:40
iyi de oraya ayrılan ödeneği cebinizden mi verdiniz sayın başkan? o para bizlerin vergilerinden çıkıyor ve bizim paramız üzerinden reklam yapılıyor...işinize gelmeyince devlet yaptı, işinize gelince ak parti yaptı...yapmayın lütfen

5. Yorum: kamil 07 03 2012 01:11
bu gelişme mhp'nin başarısıdır. hatırlanacağı üzere mhp ilçe teşkilatından bir kaç kişi stada giderek basın açıklaması yapmış ve atıl durumda kalan bu yapıya bir an önce sahip çıkılşmasını istemişti. boyabatın tek eksiği muhalefetin olmaması.basın muhalefeti yapması gereken bir kurum ama bazı çekinceleri var ki yapamıyor... chp ve mhp ye düşen görev ise boyabatın eksik kalan yönlerini tartışmaya açmak ve iktidarı çalışmaya sevk etmektir. ne yazık ki böyle bir bilinç halen yerleşemedi. boyabat ileriye adım atmak istiyorsa öncelikle muhalefet adım atmalı...

4. Yorum: veli 06 03 2012 23:02
sn başkan hep reklam çoçuklarımız okulda donuyor hiç haberiniz yok ne olacak böyle lütfen ilgilenelim

3. Yorum: boyabatlı 06 03 2012 21:56
güzel bir gelişme inşaallah tamamlanıp halkın hizmetine açılır paralar homiligırtlak yapılmaz.(:

2. Yorum: cocodo 06 03 2012 20:51
sayın ilçe başkanım bu habere gençlerin sporla ilgilenmelerini isteyen bir boyabatlı olarak sevindim.yanlız kurulduğu günden bu güne kadar ilk defa bölgesel amatör ligine çıkan çeltiksporumuza desteğini göstermelik yaptığına inandığım belediye başkanı sayın mehmet ermiş beyi de önce yüce allah a sonrada değerli boyabat halkının vicdanına bırakıyorum.

1. Yorum: sorumlular.. 06 03 2012 20:21
buradan şunu sormak istiyorum. sahanın düzleştirilmesinin ardından oraya harifiyat döktürterek orayı mahveden kimlerdir.? orayı harfiyat sahasına çevirerek devletin zarara uğramasına kimler göz yumdu lütfen bu konuya açıklık getirilsin. buradan reklam yapmayın lütfen.. millet neyin ne olduğunu biliyor artık.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

249890


Tasarım:DtGaNi