Yayın Tarihi:30 03 2012 05:43(1936)

0329_celik.jpg

 

Sinop Nisan’da Spora Doyacak

 

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Nisan ayı sonuna kadar tam anlamıyla bir spor geçidi yaşanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan sportif faaliyetlerde bu ay, 5 grup müsabakası yapılacak olup, bu müsabakalara yaklaşık 950 sporcu gelecek.Yapılan faaliyetler konusunda bir açıklama yapan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik şunları söyledi;

“Göreve geldiğimiz günden itibaren İlimizi organizasyonlar şehri haline getirmek, tesis sayısını artırmak, sporun tabana yayılmasını sağlamak ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak için Gençlik Merkezimizi daha aktif hale getirmek için yoğun bir çaba ve gayret gösteriyoruz. Nisan ayı faaliyet programına bakıldığında, faaliyet sayısı göz önüne alındığında ilimiz büyük şehirlerimizin de önüne geçerek  en fazla sportif faaliyet organize eden bir şehir konumuna gelmiştir. Bu faaliyetlerin ilimizde yapılması, spor ekonomisi, spor turizmi ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Mevcut oteller, pansiyonlar ve misafirhaneler bu organizasyonlarımızla tamamen dolmuş durumda. Organizasyonların yapılmasının temel amacı da budur zaten. Amacımız  ilimizi en iyi şekilde temsil etmek, gelecek olan takımlarımızın ilimizden memnun ayrılmalarını sağlamak ve faaliyetlerimizi en güzel şekilde organize etmektir” dedi.

 

GRUP MÜSABAKALARI
04–08 Nisan 2012 Kulüpler arası Basketbol Genç Kızlar          : 72 sporcu
09–11 Nisan 2012 Okullar arası Yıldız Kız-Erkek Futbol          : 352 sporcu
11–14 Nisan 2012 Okullar arası Hentbol Yıldız Kız-Erkek       : 224 sporcu
20–23 Nisan 2012 Yelken Bölge Kupası 1.ayak                       : 71 sporcu
25–27 Nisan 2012 Okullar arası Basketbol Genç Kız-Erkek     : 216 sporcu

 

MAHALLİ MÜSABAKALAR
31 Mart - 01 Nisan 2012 Polis Haftası nedeniyle Satranç Müsabakaları
14 – 15 Nisan 2012 Yelken İl Birinciliği Yarışmaları
19 – 20 Nisan 2012 Masa Tenisi Küçükler-Yıldızlar Müsabakaları
22 Nisan 2012 Kulüpler arası Satranç Müsabakaları

 

AÇILACAK OLAN KURSLAR
02–08 Nisan 2012 Bocce 1.Kademe Yardımcı Antrenör Kursu / Boyabat

 

sinop. gsb. gov. tr

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: isimsiz 13 04 2012 15:57
sporun her türünü seven bir insan olarak çocuğumu müsabakalara gönderiyorum.ancak çocuklar genellikle okul olarak katılıyorlar bu tür müsabakalara.geçen yıl santranç turnuvası gençlik spor il müdürlüğünde olacak dendi çocuklar gitti okul yöneticileri hala gelmemişti.ve maçları atatürk spor salonuna aldılar.bütün çocuklar koştur koştur oraya gitmek zorunda kaldı. bu yıl polis evinde turnuva oldu yine gönderdik çocuğumuzu.benim anlatmak istediğim şu ; çocukları gönderiyoruz spor yapsınlar diye okul vs.bir takım bünyesinde,ama çocuklara bir su dahi vermiyorlar.açmısınız demiyorlar ilgilenmiyorlar.sadece turnuva şurda git oraya diyorlar. böyle sporun spor olacağına inanmıyorum.okullar veya turnuva organizatörleri birazcık bu çocuklarla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.özellikle ilçelerden gelenlere yardımcı olunması kanaatindeyim.

4. Yorum: mustafa çelik 30 03 2012 19:45
öğrenci nickli kardeşim, öncelikle eksik organizasyondan dolayı şahsım ve kurumum adına senden ve diger sporculardan özür diliyorum.. eksikliklerimizi ve aksayan yönlerimizi bizlerde kontrolden geçiyoruz.. satranç ile ilgili olarak son derece haklısınız... bu tür aksaklıkların olmaması için kurumum ve şahsım adına bundan böyle her türlü titizlik gösterilecektir.

mustafa çelik
gençlik hizmetleri ve spor il müdürü..

3. Yorum: dindar sporcu ! 30 03 2012 17:44
başlığa bakıp hemen kızmayın.bu ayrımı ben yapmadım.gençliği dindar olup olmamakla sorgulayanlar,sportif faaliyetlerde bulunan gençlerimizide doğal alarak etkilemiyor mu? inanın zamanla bu gençlerimizide inançlarına göre ayrıştıracaklar.önce giyim kuşamlarına el atacaklar! bir giyim tarzı belirleyecekler. bu giyim tarzını benimseyen sporcular tercih edilecek.inançları takip edilecek.kimse kimseyi zorlamayacak fakat sportif faaliyetlerde bulunmak isteyen gençler bu şartları zamanla benimseyecek. yok artık demeyin. hiç güzel olmayanı gençlerimiz arasında ayrımcılığın yapılmasıdır.ahlaklı gençlik her zaman ilk hedefimiz olmalıdır.

2. Yorum: seher yeli 30 03 2012 17:31
bu tür etkinlikler elbette önemli, teşekkürler,bir de her yıl yapılan yerelde kurumlar arası bahar futbol turnuvasını vakıflar, dernekler değilde gençlik spor il müdürlüğü münyesinde yapılsa iyi olmazmı acaba...?

1. Yorum: öğrenci 30 03 2012 15:11
sinoptaki organizasyonlar bizi spordan soğutuyor. geçen hafta gençler satranç turnuvası vardı. ilçelerden kalktık geldik. sinop organizasyonu daha henüz gelmemişti. saat 9.30 da başlaması gereken turnuva saat 11 de ancak başladı. en üzücü olanda su içmeye dahi yer olmamasıydı. devletimiz sağolsun tesislerde kalan misafirlerine iyi bakıyordu. ama bize gelince o tesislerde yerimiz olmadığını anladık. şevkle yaptığım satrançtan bile soğudum. haklısınız şöyle diyebilirsiniz satrançta spormu ki bulduğun yerde oyna.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

320669


Tasarım:DtGaNi