Yayın Tarihi:02 04 2012 22:17(1456)

0402-basket1.jpg

 

Genç Kızlar Bölge Şampiyonası Sinop’ta

Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Kızlar Bölge Şampiyonası 04–08 Nisan 2012 tarihlerinde İlimiz Atatürk Spor Salonunda yapılacak.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonunun 04–08 Nisan 2012 tarihindeki organizasyonuna İlimizin ev sahipliği yapacak olması mutluluğu içinde olduğunu ve bu tür organizasyonların ileri ki günlerde devamının geleceğini söyledi.

Spor İl Müdürü Çelik, “Genç Kızlar Bölge Şampiyonasının İlimiz Basketbolunun alt yapısına önemli katkılarda bulunacağı söyleyerek, Sporcu, Antrenör ve Hakemlerimizin gelişimlerine fayda sağlayacağını, bu organizasyonların ilimizde yapılmasına ve çalışmalarımızın en büyük destekçisi Sinop Valimiz Sayın Dr. Ahmet Cengiz beyefendiye spor camiamız adına teşekkür ediyor, sporseverleri düzenlenecek olan organizasyona davet ediyorum” dedi.

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

235442


Tasarım:DtGaNi