Yayın Tarihi:04 07 2012 21:26(1503)

0704-sinopfutbol1.jpg

 

Sinop'ta Şampiyona Karnavalı Devam Ediyor

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Özhan'ın girişimleri sonucunda U13 Türkiye Şampiyonası finalleri Sinop'ta yapılacak.

2011 - 2012 sezonu U 13 Türkiye Şampiyonası finalleri 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde Sinop'ta oynanacak.

63 ilden 1452 takım ile başlayan U13 yerel liglerinde başarılı olan 104 takımın katılımıyla yapılan U13 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 21-24 Haziran'da,  2.Kademe müsabakaları ise 29 Haziran-2 Temmuz 2012'de oynandı.

2. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan Beşiktaş, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor ve Trabzonspor final oynamaya hak kazandı.

Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak finallerin ilk gününde yarı final, ikinci gününde ise final müsabakası oynanacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Özhan; 4 ilin güzide takımlarının katılacağı U13 Türkiye Şampiyonası finallerinin güzel ve sağlık geçmesi için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini, organizasyonun ilimize alınmasında emeği geçen Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Çelik'e teşekkür ettiğini söyledi.
Müsabakaların teknik toplantısı ve kura çekimi 6 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezinde yapılacak olup, müsabakalar Şehir Stadında oynanacak.


 

0704-sinopfutbol2.jpg0704-sinopfutbol3.jpg
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

335161


Tasarım:DtGaNi