Yayın Tarihi:04 07 2012 21:58(2365)

2802_2011baskan.jpg

Başkan Ermiş'ten geçmiş olsun mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş komşu ilçelerimiz Durağan ve Dikmen halkına sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Ermiş mesajında; "Pazartesi gecesi geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sonrasında, Durağan ve Dikmen ilçelerimizde hayatı olumsuz etkileyen sel felaketi sonrasında mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun aşılacağına olan inancımız sonsuzdur. Bu felaketi de birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inanıyorum. Bir kez daha Durağan ve Dikmen de yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Rabbim ülkemizi ve milletimizi böylesi felaketlerden korusun" dedi.


Upload Music
Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yenimahalleli 05 07 2012 16:33
acaba yenimahallede alt yapı var mı yeni mahalleden bu şekilde sel geldiğini düşünsene çok can kaybı olur, malasef parkeyle bu işler olmuyor alt yapı şart öyle iki büzle alt yapı değil bir an önce alt yapının yenilenmesi gerekiyor ve yeni yerleşim yerlerine alt yapıların kurulması gerekiyor, masrafı olur ama yapmayınca masrafı daha büyük olur. tüm belediyelere duyrulur...........

1. Yorum: kasabalı 05 07 2012 09:47
sn beledıye başkanı yakın ılcelerde oluşan bu sel felaketi boyabat ilçesi karşılaşmış olsa acaba hazırlıklı mı kalebağından gelen çay aşağıya doğru akan kısımda dere yatağı harfıyat dolu yıllardır da atılmaya devam edılıyor bununla ılgılı yaptırım kac kışıye uygulandı keza camiikebır mah camıı arkasında bulunan ve çaya bağlanan dere muayene ıstasyonunun alt kısmındakı dere su taşması ıcın planlanmış ama malesef ozellığını kaybetmış ılgılı kurum buyuk olasılıkla iski dır denecektır ama afetı kucaklayacak olan o bolgede yaşayan ınsanlar olacaktır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

316561


Tasarım:DtGaNi