Yayın Tarihi:05 07 2012 00:57(2124)



afet01.jpg


İktidar Muhalefet El Ele

CHP Sinop Milletvekili Engin Altay ve AKP Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy 4 Temmuz sabah saatlerinde kendi özel araçları ile Durağan'a hareket ettiler.Kargı yolu ile Saraydüzü yol kavşağına kadar birbirlerini takip ederek gelen iki Milletvekili burada bekleyen partililerle merhabalaştıktan sonra Mehmet Ersoy, Engin Altay'ı kendi aracına davet etti.

 


afet03.jpgafet04.jpgafet05.jpg



İki Milletvekili Öncelikle Durağan Kaymakamı Davut DÜZGÜN'ü odasında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.Ve kaymakam beyden afetin boyutunu dinlediler.

Her iki Milletvekili de can kaybının olmaması azda olsa üzüntümüzü hafifletti.Ekili alanların zarer görmesi büyükbaş ve küçükbaş hayvanların telef olması 30 civarında evin oturulamaz hale gelmiş olması da önemli ama bunlar telafisi mümkün olan şeyler dediler.

Engin ALTAY: Değerli Valimiz bu acı olayı bize bildirdiğinde hemen bölgeye gelmek istemedik hem gelsekte burada ne yapabilirdikki belkide sizlere sıkıntı verecektik.Mehmet beyle görüştüm ben muhalefet kanadından Mehmet bey iktidar kanadından devletin dikkatini bölgemize çekmeyi başardık.T.B.M.M kürsüsünde konuyu ayrıntılı bir şekilde anlattım.Sağalsun Mehmet bey de bu mücadelemde bana destek oldular.Ve bölgeyi birlikte gezelim istedik biz farklı iki partinin Milletvekili olabiliriz belki kürsü masumiyeti çerçevesinde seçim meydanlarında birbirimize atmışta olabiliriz ama netice de insanız böylesine acı bir günde bir araya gelmesini ve güçlerimizi birleştirmeyi bilecek kadar da medeniyiz.Bakın huzurunuza iktidar ve muhalefet Milletvekilleri olarak el ele omuz omuza geldik dedi.

Mehmet ERSOY: Biz yolda gelirken afetin boyutunun daha fazla olabileceği korkusuyla geldik. Neyseki o kadar değil.hep dediğimiz gibi can kaybının olmaması çok önemli diğer herşeyin telafisi mümkün.Engin beyinde belirttiği gibi dünki mesaimizi Ankara'da bölgemizin bu acı olayını ilgili yerlere bilgilendirmede ve devletin bölgemize seferber olmalarına ayırdık.Devletimiz büyük hiç canınızı sıkmayın kimin ne zararı varsa karşılanacak.Bütün yaralar sarılacak biz buraya gelirken boş gelmedik konu ile ilgili bütün bakanlardan tam destek sözü aldık öyle geldik.Zarar tespit çalışmaları biter bitmez dosyaları toparlayıp Ankara'ya döneceğim ve takipcisi olacağım dedi.




afet06.jpgafet07.jpgafet08.jpg


Daha sonra topluca afetin yaşandığı bölgeye gittiler ve gördükleri manzara gerçekten içler acısıydı.




afat0110.jpgafat0111.jpgafat0112.jpgafat0114.jpgafet13.jpgafet17.jpgafet18.jpgafet19.jpgafat0120.jpgafat0121.jpgafat0122.jpgafat0123.jpgafet24.jpgafet25.jpgafet26.jpgafet27.jpgafet28.jpgafet29.jpgafet30.jpg


Durağandaki incelemeleri tamalayan iki Milletvekili yine aynı araçla Dikmen ilçemizde de meydana gelen afati yerinde görmek amacıyla Dikmen'e hareket ettiler. 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: emkl.öğrt.özkan tekin 06 07 2012 00:00
sel felaketinde zarar görenlere geçmiş olsun,iki millet vekilimizi beraber görmekten çok mutlu oldum.zarar görenlerin yaralarını sarmada göstereceğiniz çabalarınıza şimdiden sizlere teşekkür eder,ilimizin ve ilçelerimizin problemlerini,üniversited
e okuyan çocuklarımızın yurtlara yerleştirmede yardımcı olmanızı emekli bir öğretmen olarak talep eder,sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

3. Yorum: yakışır 05 07 2012 02:50
işte bu kadar t.b.m.m dede olması gereken budur kimse koltuk sevdalısı olmasın.

ilimizin iki millet vekilinede teşekkür eder , başarılarının devamını dilerim.

2. Yorum: oktay 05 07 2012 02:31
s.a. hep böyle görelim sizi güçlerinizi birleştirin herşey türkiye için s.a.

1. Yorum: celal çatal 05 07 2012 02:04
bununla geçmiş olsun. allah beterinden korusun. milletvekillerimizi her zaman beraber görmek istiyorum. bu tablo çok hoşuma gitti.özlenen istenen milletvekili işte böyle olmalı. milleti ve hemşer,leri söz konusu olduğunda el ele, kol kola olmalı. teşekkürler vekillerim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

246674


Tasarım:DtGaNi