Yayın Tarihi:20 07 2012 22:56(1540)

 

Üniversiteye Yeni Rektör Yardımcısı

 


unilogo.jpgİki Rektör Yardımcısı ile çalışmalarını sürdüren Sinop Üniversitesi Yönetimine yeni bir Rektör Yardımcısı daha katıldı. Yeni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahit KONAR, 17 Temmuz 2012 tarihinde görevine başladı.

Üniversitedeki görevine 9 Mart 2012 tarihinde başlayan Prof. Dr. Vahit KONAR, ardından profesör unvanını kazanarak geçtiğimiz günlerde de Rektör Yardımcısı olarak çalışmalarına başladı.

Sinop Üniversitesinin resmi internet sitesinde verilen duyuru-habere göre Prof. Dr. Vahit KONAR'ın, 1955 yılı Giresun doğumlu olup, 1988- 2005 yılları arasında Fırat Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Genel Biyoloji Anabilim Dalında Yrd. Doç. Dr. Kadrosunda Öğretim Üyesi olarak görev yaptığı, 2005 yılında Doçent olan KONAR'ın, bu yıl Mart ayında Sinop Üniversitesindeki görevine başlamasının ardından Profesör unvanını kazanarak Temmuz ayında da Rektör Yardımcısı olarak yeni görevine başladığı öğrenildi.

 

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

253242


Tasarım:DtGaNi