Yayın Tarihi:20 07 2012 23:32(1746)

0720_AKP3.JPG

 

Ersoy ve Tokmak İlçe Başkanlarıyla
bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve İl Başkanı Cengiz Tokmak İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Binasında İl Başkanı Cengiz Tokmak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda AK Partili ilçe başkanları tam kadro hazır bulundu. Milletvekili Mehmet Ersoy’unda katıldığı ilçe Başkanları toplantısında son bir yılın değerlendirmesi yapıldı, yaşanılan sel felaketiyle ilgili ilçelerde yürütülen çalışmalar da gelinen son durum tartışıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy “Başkanlarımızla son 1 yılın değerlendirmesini yaptık, tüm ilçelerimize yapılan ve yapılması istenilen hizmetleri bir bir ele aldık” dedi. Bu bir yıllık çalışma dönemi içinde ilçelerde öncelikli görülen bütün taleplerin yatırım programlarına alınmasının sağlandığını belirten Milletvekili Ersoy, 2012 yatırım programına alınan bütün hizmetlerin ihale talimatları ve başlangıç ödenekleri gönderildiğini söyledi. Birkaç hafta önce yoğun yağışlar nedeniyle ilçelerde meydana gelen sel felaketinde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi içi başlatılan çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler veren Ersoy; “İlçelerimizde yaşadığımız sel felaketi nedeniyle oluşan şahsi mağduriyetlerin tamamı karşılanacak. Şu ana kadar İl Özel İdaresi ve Belediyeler emrine acil mağduriyetlerin giderilmesi için bin 550 TL tahsis edildi. Keşiflere dayalı olarak kamusal ihtiyaçların da giderilmesine çalışılacak. Elazığ’da Van’da ne yapıldıysa aynı kararlar ilimiz içinde alınıp uygulanacak” şeklinde konuştu.

 

0720_AKP1.JPG0720_AKP2.JPG0720_AKP4.JPG0720_AKP5.JPG
Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: rüya 21 07 2012 14:17
on yıldır aynı fotoğrafa bu milletböööyle bakar.aralarında okumuşuda var.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

256862


Tasarım:DtGaNi