Yayın Tarihi:24 07 2012 02:47(1735)

muftu_23.07.2012.JPG

Müftü Örnek’ten Başkan Ermiş’e veda ziyareti

Boyabat İlçe Müftülüğü görevinden Sapanca İlçe Müftülüğü görevine atanan Müftü Orhan Örnek veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’i makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede konuşan Başkan Ermiş; “Değerli Müftümüz Orhan Örnek, Dört yıllık görev süresi içerisinde ilçemizde bir çok başarılı çalışmaya imza atmıştır. Boyabat Belediyesi olarak bizlerde müftümüz ile bir çok projede birlikte hareket ettik. Samimi ve üretken yaklaşımları ile ilçemize hizmetleri olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Boyabat’ta 4. yılını tamamladığını belirten Müftü Örnek ise ‘Bu süre içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarımızda Belediye Başkanımız ile güzel diyaloglar kurduk ve beraber işbirliği içerisinde bir çok başarılı çalışmaya imza attık sağ olsunlar bizlerden yardımlarını esirgemediler. Sayın Başkanım Mehmet Ermiş’in şahsında Tüm Belediye personeline teşekkür ederim” dedi.

 

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gümüş 25 07 2012 20:26
değerli hocamız çalışan ve gayretli imam hatiplerini hep destekledi. ve sürekli adaletli davrandı. ve bence görevini en güzel şekilde tamamladı. allah teala kendisine daha güzel görevler nasip etsin.

zira bu güzelim ülkenin duygularını bir tarafa bırakarak adaletle hükmeden adil insanlara her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.

yolunuz açık olsun hocam.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

228220


Tasarım:DtGaNi