Yayın Tarihi:24 07 2012 17:00(1765)

iller_24.07.20121.JPG

Boyabat'ın alt yapısı yenileniyor

Başkan Ermiş; ilçemizin Kanalizasyon Şebeke ve Kollektör Hatları Projelerinin yapımı için kolları sıvadıklarını belirtti.

Konu ile ilgili olarak İller Bankası Genel Müdürlüğü Etüd Plan ve Yol Dairesi Başkanlığı Şube Müdür V. Meltem Malatyalı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme Dairesi Başkanlığı İnşaat Mühendisi Gökay Burak Gülin, Boyabat Belediyesi Çevre Mühendisi Hakan Kandemir’den oluşan heyetle başkanlık makamında bir araya gelen Başkan Ermiş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin temel sorunlarından biri olan kanalizasyon hattı yapımı için İller Bankası tarafından yüzde 50 hibe katkılı proje ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti.


Başkan Ermiş, 225 kilometre uzunluğundaki Kanalizasyon Şebeke ve Kollektör Hatları Projelerinin tamamlanması ile birlikte ilçenin modern bir altyapıya kavuşacağını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, projenin İller Bankası tarafından ihale edileceğini ve yüzde 50’sini hibe olarak karşılayacaklarını, yüzde 50’lik kısmın ise Boyabat Belediyesi  tarafından ödeneceğini kaydederek, projenin programa alınmasında katkısı olan İller Bankası Genel Müdürlüğü Etüd Plan ve Yol Dairesi Başkanlığı Şube Müdür V. Meltem Malatyalı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme Dairesi Başkanlığı İnşaat Mühendisi Gökay Burak Gülin ve yetkililere teşekkür etti.


iller_24.07.20122.JPG

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: evetci 29 07 2012 05:22
laf.laf.laf.10 senedir laffffff.lazım değil.

3. Yorum: yakups 25 07 2012 16:46
boş laflar.yap boz.yap,boz.israf beee kaç defa söküldü bu yollar caddeler.telekom ayrı tedaş,belediye ayrı ayrı.yazık.
bu arada belediye sinek için ilaçlama yapıyo ama yinede çok fazla var.acaba suyu fazlamı katıyolar neee.

2. Yorum: planlı projeli 25 07 2012 06:06
lütfen bu sefer bari alt yapımız planlı projeli tüm altyapılar temiz su pis su yağmur suları elektrik hattı telekom hattı vs düşünülmüş gelecekte düşünülerek yeterli kapasitede yapılıp halledilir inşallah.bu arada boyabat gazidere çayıda ıslah edilerek gerekli düzenlemeler yapılsa iyi olur illada memleketi su basmasını beklemeyelim derim.olduktan sonra tedbir değil olmadan tedbir alalım kolay gelsin teşekkür ederim

1. Yorum: ank57 24 07 2012 20:04
iller bankası haberinin iki personelide proje geliştirme dairesi başkanlığı personelidir, diğer etüt plan yol dairesi başkanlığı yoktur.
bilgilerinize arz ederim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

302652


Tasarım:DtGaNi