Yayın Tarihi:26 07 2012 16:44(2037)

0725-milliegitim.jpg

 

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Hüseyin Kendir atandı

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Maviş'in emekliye ayrılmasından sonra vekaletle idare edilen Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Hüseyin Kendir (Sağ başta) atandı.

Boyabat'a gelerek görevine başlayan Yeni Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kendir, çeşitli kişi ve kuruluşları ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretlerden birini de gazetemize yapan Kendir, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçmişte başarılı çalışmalar yapıldığını bildiğini, bundan sonra da aynı doğrultuda tüm camia olarak çaba göstermek amacında olduklarını söyledi.

Daha önce Kastamonu ve Taşköprü'de Milli Eğitim bünyesinde çeşitli kademelerde yöneticilik  yapan Hüseyin Kendir'e hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: öğretmen. 29 07 2012 17:46
habere yorum yazarken duygusal davranmamak gerekir.h.mavişin boyabat eğitime katkısı birse zararı yüzdür.arkasında güçlü siyaset olan bir eğitimcinin yapabileceklerinin onda birini bile yapamamıştır.atatürkün fatihin bahçesine okul yaptırarak(sadece siyasetçileristediği için)gecekondu okul uygulamasını sürdürmüş ve trilyonlarca liranın yanlış harcanmasına sebep olmuştur.hamit tekin bahçesine yapılan 500 metre ara ile anaokuluna ismini vermek gerekir.koskoca ilçede yan yana 2 ana okulu.bunun neresi ufuk.ayrıca tarihinde ilk defa milli eğitm h.maviş yüzünden ağır cezada yargılanmış müteahhit abilerinden önce kendisi ceza almıştır.yeni atanan okul müdürünün atanmasına boyabay siyaseti siyaseti sadece seyretmiştir.geleninde işi zordur.ayrıca boyabata atanan 3.yabanci müdürdür ve boyabatın çocuklarının hangi dairede kıymeti vardır.ramazanınız mübarek olsun.

13. Yorum: yorumcu 27 07 2012 22:27
sayın gazete yetkilileri yeni ilçe milli eğitim müdürümüz.nerelerde çalışmış,ne başarısı var,eğitim düzeyi ne,nereli,kaç yıllık memur,kaç yılı idarecilikle geçmiş,kaç ödül almış,resmine bakarsanız emekliliğini sayın hüseyin mavişin açtığı güzel yerde tamamlamak gibi birine benziyor,emekliliği dolmuş heyecanı bitmiş bir kişiye benziyor,hüseyin maviş gibi biri ilçeye 50 senede bir gelir,onun yerini kimse dolduramaz,sayın maviş,heyecanı,bilgisi,kültürü,hatipliği,efendiliğ
,çok kitap okuması,o işine aşıktı,edebi ve örnek ahlakı ile nadir bir insandı,

12. Yorum: cokorog 27 07 2012 17:46
hüseyin hocamızın boyabatın eğitiminde çok büyük emekleri vardır.zamanında az çektirmediler, ama kendisi yılmadan ve inançlarından ödünç vermeden memleket için en güzel işlere imza attı.allah sizden razı oldun hüseyin hocam.

11. Yorum: huzur mefruşat 27 07 2012 16:26
sn. müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz. boyabatımız için hayırlı olmasını diliyoruz.

10. Yorum: 76. madde 27 07 2012 05:29
sayın gazete yönetimi siz doğal oalrak gelen kişinin verdiği bilgiye dayalı oalrak haber yapıyorsunuz . ama araştırmak gerekir. bahse konu müdür ilçe milli eğitim müdür değildir. kastamonu bozkurt çok programlı lisede okul müdürüdür. ve milli eğitim bakanının kişisel takdiri için kullandığı devlet meurlarının 76. maddesine istinaden ilçemize atanmıştır.lütfen bu bilgileri bir eğitimci kişiye de sorgualtınız bu kişi ilçemizde eğitimi emanet edeceğimiz kişdir ve eksik bilgi ile yanlış bilig ile halkımız kalndırlmasın.

9. Yorum: cevap 27 07 2012 01:44
öğretmen isimli yorumcuya sesleniyorum sanki boyabatın başarısı hüseyin mavişindi herkes çalıştı ve gitti nihayetinde ne ibibir dez avantaj olabilirk ki galia öğretmensiniz o zaman siz birz gayretli olun sayın kendir hocam öğretmenliği idareciliği ile kastamon da görevini hakkıyla yerine getirmiştir eminm boyabatta da güzel şeyler yapacaktır

8. Yorum: anne 27 07 2012 00:25
yüde 40 zihin engeli olan bi çoçuk annesiyim ben durumunu anladığım günden beri mücadelemi veriyorum fakat yapmaları gereken gayret ve özeni ne yazık ki bazı okul öncesi öğretmenlerinden göremiyorum.ben çoçuğumun durumunu açık ve net olarak anlattığım zaman böyle bi sorumluluk üstlenemeyeceklerini yeri geldi kibarca yeri geldi sert ve kesin bi dille bana belirttiler.biz kendilrinin belirlediği her türlü programa uymaya hazırız.benim istediğim okula yazdırma gibi bi hürriyetim olduğunu biliyorum ama benim için öncelik vicdan merhamet böyle bi öğretmen bulmak için konuştum okul öncesi öğretmenlerimizle allah razı olsun ki seve seve kabul eden öğretmenlerimizle karşılaştım.şunu sormak istiyorum hani eğitimde feda edilecek fert yoktu.çoçuğumun engelli olması benim seçimim değil.sayın müdürüm lütfen bize kulak verin bizleri keyfe keder görmelerine müsade etmeyin.şimdiden sizden allah razı olsun.yolunuz açık göreviniz hayırlı olsun.

7. Yorum: dep dep 26 07 2012 23:30
kastamonu fen lisesinden tanıdığım insanlığı ve görev anlayışı süper müdürüme boyabat'daki görevinde başarılar dilerim.

6. Yorum: yusuf57 26 07 2012 22:52
foto yanlış kendir hoca orda yok. ayrıca kendisine hoş geldin başarılar diyorum.

5. Yorum: krdn 26 07 2012 22:05
2004 ten beri vekaletle idare edilen olacak.h.m.de vekildi.

4. Yorum: cahit düşkün 26 07 2012 21:26
hayırlı olsun çok şanslı bir yere geldiniz inşallah başarımıza başarı katarsınız

3. Yorum: öğretmen 26 07 2012 20:55
hüseyin mavişten sonra gelmiş olmanız dez avantajınız. çok gayret göstermelisiniz. iyi bir insan olduğunuzu herkes söylüyor. hayırlısı olsun. yapacak çok işiniz var. kolay gelsin

2. Yorum: arım köyleri derneği 26 07 2012 18:24
sn:müdürümüze hoş geldiniz der,yeni görevinde başarılar dileriz.

1. Yorum: gidenlerden 26 07 2012 17:13
hayırlı olsun ddiliyorum endsi kastamonu da da çok güzel işler başarmıştır boyabata hayırlı olsun hocam hoşgeldiniz sizinle çalışmayı çok isterdim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

323248


Tasarım:DtGaNi