Yayın Tarihi:26 07 2012 21:04(1505)

0726_eng_(2).jpg

 

Milletvekili Mehmet Ersoy'dan Engelli Vatandaşları Ziyaret

 

Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesini ziyaret etti, Türkeli ve Ayancık İlçelerinde değerlendirmelerde bulundu. 

Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ve beraberindeki partililer  geçtiğimiz gün Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesini ziyaret ederek  engelli vatandaşlarla bir süre sohbet edip onların sorunlarını dinleyerek isteklerini alıp değerlendirmelerde bulundu.

 

Engelli vatandaşlara her konuda destek sağlanacak

Milletvekili Mehmet Ersoy, Türkiye Sakatlar Derneği Sinop şubesinin eksiklikleri ile ilgili Şube Başkanı Tığcan Gör’den bilgiler alarak derneğe 10 bin liralık yardım yapılacağını ve her konuda gerekli desteğin sağlanacağı sözünü verdi.

0726_eng.jpg

ersoy.jpgZiyarette konuşan Milletvekili Mehmet Ersoy; “İktidara geldiğimiz süreçten bugüne engellilerle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalara dönüp baktığımız zaman engelli olan insanlarımızın içinde bulundukları zorlukları, sıkıntıları merkezi hükümet bazında çıkardığımız kanunlarla yasalarla aşmaya çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti hükümetinin engellilerle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Ersoy'un “Evde bakılan her engelli birey için bakımı yapan kişiye bir tam asgari ücret ödeme uygulamasını 2006 yılından itibaren başlattık ve bu uygulama devam ediyor. Engelli aylığı almak için 2 yıl beklemeye son verdik. Artık engelli vatandaşımıza, yaşadığı yerden aldığı raporun Ankara’ya ulaşmasından itibaren en fazla 1 ay içinde maaşını bağlıyoruz. Bunlara benzer daha birçok çalışmayı engelli vatandaşlarımızın rahat yaşayabilmeleri için uygulamaya koyduk” dediği de öğrenildi.

 

Türkeli ve Ayancık İlçelerininde Son Durum Değerlendirmesi

Milletvekili Mehmet Ersoy Türkeli ve Ayancık İlçelerine bu hafta başında giderek  ilçelerin belediye başkanları ile yaşanan sel felaketinden sonra tekrardan genel bir görüşme yaptı. Vatandaşları ve esnafı yerlerinde ziyaret etti.

İlçelerde hayatın normale döndüğünü görmekten mutlu olduğunu, hükümetin halkın yanında olduğunu belirten Ersoy  yaptığı değerlendirmede Afetin siyaseti olmaz ilkesiyle şu ana kadar halkımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması, belediye ve kaymakamlık çalışmalarının yürütülebilmesi için Türkeli ilçemize 550 bin TL tahsis etti. Hasar tespitlerine dayalı çalışmalar ise valiliğin tekliflerinden sonra değerlendirilecek ifadelerine yer verdi.

 

0726_eng_(8).jpg0726_eng_(6).jpg0726_eng_(5).jpg0726_eng_(4).jpg0726_eng_(3).jpg

 

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

316156


Tasarım:DtGaNi