Yayın Tarihi:26 07 2012 23:36(1571)

0726-boyderziyaret1.jpg

 

BOY-DER yöneticilerinden Mamak Ak Parti Başkanına ziyaret

Ankara'da faaliyet gösteren ve Kısa adı BOY-DER olan Ankara Boyabatlılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği çeşitli vesilelerle çeşitli kişi ve kuruluşlara zaman zaman ziyaretlerde bulunuyorlar. Son olarak da Dernek Yönetiminden Başkan Süleyman Aşçı başkanlığında bir heyet Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler. Heyette bulunanlar, Parti yönetimine yeni seçilen Abdullah Muhammed Özer'i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Samimi bir ortam içinde geçen ziyaret sırasında  Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Muhammet Özer "Başkanı olduğum Mamak İlçesinde bulunan Boyabatlı nüfus yoğunluğunu biliyorum ve hepsine de yakınlık hissediyorum” dedi.

BOY-DER Başkanı Süleyman Aşçı da "Biz Sinop/Boyabatlı Hemşehriler olarak 1968 den beri Ankara Dernek olarak temsil ediliyoruz, Ancak hemşehriler olarak siyasi temsilde hak ettiğimiz yere gelemedik. İnşallah gelecek seçimlerde Partilerimiz bizleri temsil edecek insanlara listelerinde yer verecektir. Buna inanıyoruz ve biz tüm siyasi partilerimize eşit mesafede duruyoruz” dedi.

0726-boyderziyaret3.jpg0726-boyderziyaret2.jpg
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

330101


Tasarım:DtGaNi