Yayın Tarihi:18 01 2013 18:16(2305)

0118_Dostlar6.jpg

 

Dostluk grubu toplantılarına devam ediyor


Boy-Der Yönetimince oluşturulan ve Ankara’daki hemşehrilerimizi zaman zaman ziyaret eden “dostluk grubu” Ankara’daki ziyaret toplantılarına devam ediyor.

İki yılı aşkın bir süredir, düzenli olarak bir araya gelen ve rutin ziyaretlerle hemşehrilerimizi kaynaştırmaya çalışan “dostluk grubu” son toplantısını hemşehrimiz Osman Çağların evinde yaptı.

Ev sahibi Osman Çağlar Dernek Başkanı Süleyman Aşçı’nın şahsı üzerinde tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür ederek “Allah bu birliğimizi bozmasın” dedi.

Toplantıda bulunan diğer arkadaşlarda, Boyabatlılar Derneği kongresinde yaptığı isim değişikliğinden derneğin diğer faaliyetlerine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini açıkladılar.

Köşe yazarımız Nezih Yıldırım’ın da hazır bulunduğu toplantı, hemşehrimiz Cemal İrkil hocanın okumuş olduğu Aşır-i şerif ve yaptığı dua ile sonlandı. Ve en yakın zamanda başka bir mekân da yeniden buluşma dileğiyle toplantı yerinden ayrılındı.

 

Haber: N.Yıldırım
Fotoğraf: Metin Çağlar

 

0118_Dostlar1.jpg0118_Dostlar3.jpg0118_Dostlar4.jpg0118_Dostlar5.jpg0118_Dostlar7.jpg
Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: can cana 21 01 2013 05:36
sn.can can rumuzlu bilmiş kişi kıskanma sende katıl,sen şende şenlen bahar olsun,gönlün kararıp durmasın, bağrında gül solmasın, çiçek açsın küçücük gönlünede neşe dolsun, dünya geniş dar düşünmeye gerek yok,nezih beyde sende hepimiz sağ olalım,

2. Yorum: can can 20 01 2013 17:50
sn akın bunlar 20006 altı yılının ürün leri bunlara selam veren bir daha kopamaz şiveyi şiveyi yollarına giderler bizide 1 oraya 1buraya çekerler hiç birşey olmaz bizimkilerden sn akın siz bizi ıstanbuldan daha iyi takip ediyorsunuz buların abisi nazihi yıldırım o gurup abilerini gördüklerin de ayağa kalkarla önlerini düğmeleyip saygılarını gösterirler o şahısta büyüklüğünü gösterir olması gerekende budur

1. Yorum: akın istanbullu 19 01 2013 23:30
sn nezih abinini beraberliğinde maşallar artıyorla eksil miyorlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

329797


Tasarım:DtGaNi