Yayın Tarihi:19 01 2013 15:51(2013)

0119_hizliokuma4.jpg

 

Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi’nde
hızlı okuma kursu

Öğrencilerin  eğitimlerine katkısı olması amacı ile Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesinde, 21 kişinin katılımıyla hızlı okuma ve okuduğunu anlama ve hafıza teknikleri kursu açıldı.

Gören eğitim kurumundan Nurani ERSOY rehberliğinde yürütülen çalışmalar, 10 gün sürecek ve daha sonra CD’ler  aracılığı ile 21 günlük bireysel eğitim süreci ile devam edecektir.
 
Öğrencilerimizin   yükseköğretime giriş sınavlarında okuma hızlarını artıracak ve zaman kazandıracak olan bu  kursla, eğitim alan öğretmenlerimiz tarafından tüm öğrencilerin aynı kurstan  geçirilmesi  amaçlanmaktadır.
 
Kursta görev  yapan  Uzman Nurani ERSOY; Türk Dili Edebiyatı öğretmeni  olarak  çok    çeşitli  dershanelerde  çalışmış ve LES (Lisans Eğitim Sınavı) ,Türkçe Kitabı, ÖSS Hazırlık Türkçe Kitabı, ÖSS Türkçe Soru Bankası, ÖSS Türk Dili ve Edebiyatı Kitabı, ÖSS Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası, Lise 2. Sınıflar İçin Türk Dili ve Edebiyatı Kitabı ,Lise 3. Sınıflar İçin Dil ve Anlatım Kitabı  yazmıştır.
 
Eğitim rehberi Nurani ERSOY, bu çalışmaların öğrencilerin okumalarını hızlandıracağı ve onlara hayatlarında, karşılaşacakları sınavlarda zaman kazandıracağı, öğrencilerin bireysel eğitimleri sonucunda Gören eğitim kurumları tarafından iletişim kurularak geri dönüşüm yapılacağı bildirildi.

Okul Müdürümüz Saygın ATİNKAYA bu eğitim sadece bu süreçte değil hayat boyu bireysel çalışmalarla kişiye bağlı olarak devam edecek bir çalışma olarak görülmesi gerektiğini ve eğer bu programın başarısı ile bu alana ilginin artacağını ve daha farklı alanlarda da kursların açılabileceğini, tek amaçlarının yetiştirdiği öğrencilerini kendilerini gerçekleştirmiş, küresel ölçekte yarışabilecek başarılı  gençler olarak yetiştirmek  için çalıştıklarını, bu konuda kendilerine destek veren  tüm  velilere  teşekkür  ettiklerini  söyledi.

 

0119_hizliokuma1.jpg0119_hizliokuma2.jpg0119_hizliokuma3.jpg0119_hizliokuma5.jpg
Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: ?? 21 03 2013 21:29
aynen oyle neden sadece aol lisesi oranın diger liselerden bi farkı kalmadı artık sadece bu okula boyle bır uygulama yapılması dıger okullara cok buyuk haksızlık olmus bence

1. Yorum: -- 20 01 2013 10:18
neden sadece a.ö.lisesi ? başka liselerde yok mu ?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

234679


Tasarım:DtGaNi