Yayın Tarihi:11 02 2013 07:25()

TIKLA İZLE VİDEO


Yabancı Turistlerden Gazetemize Mektup Var....

Geçtiğimiz yıl ilimiz Sinop'a ve İlçemiz Boyabat'a kafile halinde bir gezi düzenleyen ve çoğunluğu Avrupa Üniversitelerinde hoca olan (Prof. Dr.'lar grubu) Nuri Vidinli önderliğindeki turist kafilesi ilimiz ve ilçemize hayran kaldıklarını ve bu hayranlıklarını bir mini video belgesel ile belgelediklerini içeren bir e-mail gönderdiler.

Yaklaşık 30 dakika süren ve bunun 25 dakikası Sinop ve İlçemiz Boyabat'ın görüntülerini kapsayan bu mini belgeseli montaj ile kısaltıp yayınlamaya kıyamadık  tamamını full sizler ile paylaşıyoruz.

Ve bizlerde  Andrew Cutz, Tee Guidotti, Craig Karpilow, Helmut Kruger, Virginia Naylor, Jutta Schwarz, Karen Vye , Bill Shapiro ve Nuri Vidinli'ye buradan teşekkürlerimizi sunarak ilimiz ve ilçemize  her zaman beklediğimizi belirtmek istiyoruz.

Not:  İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Bu mini belgeseli Kültür Sanat Sayfası/ Bizden görüntüler sayfamızda da sürekli izleyebilirsiniz.(Video üsttedir Tıklayıp İzleyebilirsiniz)


Video Paylaşım /  Yunus Hoca


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

354643


Tasarım:DtGaNi