Yayın Tarihi:08 03 2013 21:46(1386)

15.02.2013_baskan.jpg

Başkan Ermiş
“Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun”

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ermiş, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Toplumun özü ailedir. Ailenin temeli de kadındır. Yüce dinimiz " Cennet annelerin ayağı altındadır” sözü ile kadına verilen değeri en iyi şekilde ortaya koymuştur. Bu devletin temel taşları olan kadınlarımız, Cumhuriyetimizin kurulmasında, üstün cesaret, vatan sevgisi ve fedakârlığıyla dünya milletlerine örnek olmuşlardır. Kadınlarımızın bu topraklar ve bizler üzerindeki hakları ödenemez. Bu nedenle Boyabat Belediyesi olarak her alanda kadınlarımıza olan desteğimizi sürdürüyoruz.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeni ile tüm kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Günü” nü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum
.”

                                                                                                      Mehmet ERMİŞ
                                                                                                     Belediye Başkanı

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 09 03 2013 23:07
nisa suresi erkeklere hitaben kadinlar icin su emri veriyor. bazilari "seriat" diye haykiriyor ulkemizde. bu sureyi uygulamaya calisan bir ulkede hala kadinlar gunu kutlamasinin ne anlami var? "erkekler, kadınların koruyup kollayıcılarıdırlar. çünkü allah, insanların kimini kiminden üstün kılmıştır. bir de erkekler kendi mallarından harcamakta (ve ailenin geçimini sağlamakta)dırlar. iyi kadınlar, itaatkârdırlar. allah’ın (kendilerini) koruması sayesinde onlar da “gayb”ı korurlar. (evlilik yükümlülüklerini reddederek) başkaldırdıklarını gördüğünüz kadınlara öğüt verin, onları yataklarında yalnız bırakın. (bunlar fayda vermez de mecbur kalırsanız) onları (hafifçe) dövün. eğer itaat ederlerse, artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. süphesiz allah, çok yücedir, çok büyüktür." (dib cevirisi)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

228710


Tasarım:DtGaNi