Yayın Tarihi:08 03 2013 23:36(1852)

08.03.2013_ziyaret.jpg

Kadınlar Gününde
Başkan Ermiş’i ziyaret ettiler

Ak Parti Boyabat Kadın Kolları Başkanı Tülay Vatan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Tülay Vatan; "Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’in ilçemizde kadınlara yönelik yapmış olduğu hizmetlerin takipçisi olduklarını, çember dokuma atölyesi kurarak kadınlarımızın el becerilerini artırması ve ailelerine ekonomik yönde katkıda bulunmasının yanı sıra, ihtiyaç sahibi kadınlarımıza sağlık ve gıda yardımı yaparak büyük bir hizmet gerçekleştirdiğini hepimiz biliyoruz. Bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bu günde kendisini de ziyaret edip, kadınlarla ilgili yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istedik. Bizleri kırmadı. Kendisine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Ermiş’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım dedi.

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: fazıl 09 03 2013 02:28
sayın başkan belediyenizde kaç tane kadın çalışıyor? belediye meclisinde kaç tane kadın var? bu demogojiyi bırakılım da icraat yapalım. belediye başkan yardımcınız olan kadın var mı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

242648


Tasarım:DtGaNi