Yayın Tarihi:10 03 2013 19:43(1601)

0309_histane1.jpg

 


Dr.İnebeyli; Bölgemizdeki Hastaları Hiçbir Yere Göndermiyoruz

 

Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. U. Bekir İNEBEYLİ’Boyabat Devlet Hastanesi’nde yaşanan değişime dikkat çeken Uzm. Dr. U. Bekir İNEBEYLİ’ “bölgemizdeki hastaları hiçbir yere göndermeden burada tedavi etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz” dedi.

Boyabat Devlet Hastanesinde son dönemlerde yaşanan teknolojik yeniliklerle sorunların yerinde çözüldüğüne dikkat çeken başhekim “ Sağlıkta dönüşüm projeleri kapsamında eksiklerimizi tamamlayarak, personelimizi eğiterek uzman kadrolarımızı güçlendirerek, modern bir ortama kavuşturduğumuz hastane binamızı günün şartlarına uyarlayarak, hizmet kalitesini en yüksek standartlara ulaştırmak, hastalarımızı rahat ettirebilmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz"

 

0309_histane4.jpg

 


Türkiye genelinde yaşanan sağlıkta dönüşüm projeleri doğrultusunda hastanemiz yatan hasta ve ayakta tedavi edilen hastalarımızın sorunları çözülmüş, sağlıklarına kavuşmuş, mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerine dönebilmeleri için uzman doktorumuzdan, memuruna, hizmetlisine tüm personelimiz mesai kavramı tanımadan hizmet etmektedir

 

0309_histane3.jpg

 

Boyabat devlet hastanesinde bu gün itibarı ile yıllardır büyük illere giderek çekilen tomografi, ultrason gibi tetkiklerin Boyabat Devlet Hastanesinde uzman kadrosu ile birlikte hizmette olduğunu ifade eden başhekim,  patoloji laboratuarının kurulması içinde çalışmalara başlandığını ifade etti.

 

0309_histane2.jpg

 

Kemoterapi ünitesi kurulması çalışmalarınının da sürdüğünü ifade etti.
Polikliniklerde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ve sıramatik olarak adlandırılan VPC sisteminin devreye girmesinin hastalar için Büyük bir rahatlama sağladığı ifade eden İnebeyli; “Tüm çalışmalarımızı hastalarımızın hasta olarak geldikleri ve tedavi edilmek istedikleri hastanemizde huzurlu bir tedavi süreci geçirerek sağlıklı bir Biçimde sevdiklerinin yanına dönmesini sağlamaktır” dedi.
 
Kaynak: S.Haber

Haber: Ömer AYTEKİN

 

 

Facebook'ta Paylaş

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

325769


Tasarım:DtGaNi