Yayın Tarihi:11 03 2013 18:59(1536)

0311_Hamza_ince.jpg

 

SGC’ye İnce’den Nezaket Ziyareti

Sinop eski belediye başkanlarından Hamza İnce, Sinop Gazeteciler Cemiyeti’ne bir nezaket ziyaretinde bulunarak, Cemiyet Başkanı Hikmet Kurada ve üyeler ile çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundu.

Sıcak bir sohbet atmosferi içerisinde geçen ziyaret sırasında eski Başkan Hamza İnce, başkanlığı dönemindeki noksanlıkları ve hataları geçen zaman içerisinde şimdi daha iyi idrak ettiğini, Ak Parti’deki çeşitli organlar ve bu organlardaki yetkili kişilerle olan sıcak diyaloglar sonucunda Sinop’a hizmet için kolları sıvadığını belirterek,”Nerde kalmıştık?” dedi.   

Eski Başkan Hamza İnce kendi döneminde Sinop’a yaptığı hizmetlerden bahsederek, şimdiki Başkan Baki Ergül döneminde de Sinop’a hizmete devam edildiğini ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, şimdi sıranın kendisinde olduğunu söyledi.

Eski Başkan Hamza İnce konuşmasının sonunda bir de espri yaparak, "Nadasa çekilmiş toprak gibiyim ve hizmete hazırım” dedi.

Haber – Fotoğraf: Hikmet Kurada / Sinop

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: meraklı 11 03 2013 21:43
hamza ince beyefendi hangisidir? lütfen ismi geçen zatları sağda solda ortada şeklinde mimlerseniz tanımış oluruz. gazetecinin dikkatini çekerim.bütün olaylar için sözüm geçerlidir.

2. Yorum: çıkarcı 11 03 2013 20:13
tüm partileri gezen ve dönemine göre o partili olan sayın hamza ince akp ninde kapısını çaldı. hizmet yarışımı, menfaat yarışımı , kim neyin peşinde halkımız görmektedir. haydi hayırlısı. büyük ihtimalle mhp dende mehmet şişek aday olur ve hamza incenin oyları eksilir. öyle ya unuttuk. bir önceki seçimde mhp li mehmet şişek chp ye destek vermişti. şimdi kendi kendine destek verir . hiç bir şey unutulmaz ve unutulmadı. partisini satanları günü gelir partileride satışa çıkarır. haydi hayırlısı er meydanı.

1. Yorum: cakır 11 03 2013 19:22
milliyetci hareket partisiyle başla anap dyp şimdi akp istikrar olacak hemşehrim belediye baskan adayı olabilmek icin bu kadar gezmeye gerek yok


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

334775


Tasarım:DtGaNi