Yayın Tarihi:13 03 2013 22:19(1932)

0313_kizilay1.JPG

 

Kızılay’dan Hükümlüye Yardım

Sinop Kızılay Şube Yönetimi, Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ihtiyaç sahibi bir hükümlü tarafından yardım talebinde bulunulması üzerine, ihtiyaç sahibi hükümlüye verilmek üzere yanlarında getirdikleri giyim ve temizlik malzemelerini Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer DUMAN’a teslim ettiler.

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer DUMAN Sinop Kızılay Şube yönetiminin kendilerini ziyaret etmelerinden ötürü memnuniyet duyduğunu, zaman zaman Cezaevi bünyesinde Kızılay ile kan bağış kampanyası düzenlediklerini, Cezaevinde kalan hükümlünün Kızılay Şubesine yapmış olduğu müracaatına istinaden Sinop Kızılay Şubesinin duyarlılığından dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, Sinop Kızılay Şubesi ile Cezaevi bünyesinde çeşitli faaliyetler yapmak istediklerini söyledi.

Sinop Kızılay Yönetim Kurulu Sekreteri Hakan ŞİMŞEK ise Cezaevi Müdürlüğünde sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli aktivitasyon ve faaliyetler yapmak üzere çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

 

0313_kizilay2.JPG
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

327598


Tasarım:DtGaNi