Yayın Tarihi:15 03 2013 06:43(1996)

0315_yol.jpg

 

Durağanlı Muhtarın Feryadı…!

Durağan Ayvacık Köyü muhtarı Durmuş AYDIN, Emirtolu Köyü Bostanderesi mahallesi sakinlerinin Durağan’a taşımacılığını yapıyor.Ancak Bostanderesi Mahallesi’nin yollarının bozuk olması nedeniyle ulaşımda büyük sıkıntı yaşanıyor.


Muhtar Aydın; mahallenin en büyük sorununun yol olduğunu, ilçe ile mahalle arasında yolların bozuk olması nedeniyle ulaşımın çok güç gerçekleşebildiğini ve acilen mahalle yollarının en azından çakıllıma yolu ile yapılması gerektiğini  belirterek, “  Geçen Perşembe günü yolcu taşımak için mahalleye indiğimde aracım yolda saplandı kaldı mahalle sakinlerinin yardımlarıyla halatla aracı battığı yerden zorla çıkartabildim.”diyerek, Sinop valisi Dr. Ahmet Cengiz’den bu soruna çözüm bulunulması talebinde bulundu.

Kaynak:Durmuş Çelik

Haber:Ömer AYTEKİN

 

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: duraganlı 17 03 2013 22:51
bu haber asılsızdır. koy muhtarı durmus aydına sorabılırsınız.

5. Yorum: afrika 17 03 2013 22:27
hükümet yolu somaliye yapıyor kendi vatandaşı kimin umurunda yolsuz kalmış elektiriksiz kalmış,vergiye dayalı sistemde vatandaşın canını alıyorlar bu soygunlar kimin umurunda..

4. Yorum: durmuş çelikten 17 03 2013 04:56
ilginiz için teşekkür ederi.

3. Yorum: filiz 16 03 2013 18:57
gerçkten bir dönm görev aldım ve yaşamın durma noktası olan bir yer gece tek bir trfanın ışığı yanıyorr telefon desenn çekimii yüksek kesimlerde yada büyük bir kayanın üstüne çıkıp iletişim kurmyaa çalşyrdumm tek sıkıntının yol olmadıgını belirterek ilgililerdenn ordakiler için uygun yaşam koşularının saglanmasını rica ediyorum zehir gibi çocuklar varr eğitimm içinn onların önünde engel teşkil edilecek herşeyin ortadan kaldırılması gerekir.medeniyetten uzak kalmıss bir yerr hala kız çocuklarıı için sıkıntılıı bir yer gerçktenn ilgi istiyenn bir yer.lütfen msjımıı önemseyin

2. Yorum: durmuş çelikten 16 03 2013 03:20
hala haberin kaynağını düzeltmenizi bekliyorum

1. Yorum: durmuş çelikten 15 03 2013 21:11
kardeşim haberin üzerine boyabat gazetesi yazarak haber sizin olmuyor haberi ben yaptım siz sahipleniyorsunuz bu nasıl iş ya.insanların emeğine saygı gösterin bi de fotonun üzerine boyabat gazetesi yazmışsınız.lütfen haberi düzeltin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

237446


Tasarım:DtGaNi