Yayın Tarihi:15 03 2013 19:49(2049)

1271_tem1_(3).JPG

 

TEM Şubesi  Bilgilendirme Etkinliklerine Devam Ediyor

1271_tem1.JPGSinop İl Emniyeti  Terörle Mücadele (TEM) Şubesi tarafından tüm il genelinde  lise ve  üniversite öğrencilerine yönelik  "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu bilgilendirme sunumları ilçemiz Boyabat’taki eğitim kurumlarında da düzenlendi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi personeli tarafından düzenlenen bilgilendirme etkinliği ilk olarak Sinop Üniversitesinin Boyabat yerleşkesinde İktisat Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerine verildi, sonrasında ise tüm gün  (15 Mart) boyunca şube personeli tarafından ilçemizdeki liselerede gidilerek konu ile ilgili sunumlar yapıldı.  

Öğrencilerin İlgisi Yoğun

Terör örgütlerinin zararları, elaman kazanma yöntemleri, bu yöntemlere karşı öğrencilerin yapması gerekenler, örgütlerin hedefleri,  ülke üzerinde nasıl bir düzen kurmayı amaçladıklarını  anlatan kısa film gösterimlerinin  yapıldığı bilgilendirme sunumlarına öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Sunumlar sonrasında öğrencilerin soruları da TEM Şubesi personeli tarafından cevaplandırılarak , salon çıkışında görevlilerce öğrencilere ajanda, kalem gibi hediyelerde takdim edildi.

Düzenlenen etkinliklere  Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür V. Emniyet Amiri Serdar AVCI ve şube personelleri ilgili kurum görevlileri ve öğrenciler katıldı.

1271_tem_(1).JPG1271_tem.JPG1272_TEM.JPG

 

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

319515


Tasarım:DtGaNi