Yayın Tarihi:09 01 2017 20:56(1971)

Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği Başkanı Kenan Aral,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği Başkanı Kenan Aral yaptığı yazılı açıklamayla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Aral açıklamasında, "Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkânlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Yasa'nın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü'nde, tüm basın çalışanlarına Sevgi, Saygı ve Selamlarımı sunuyorum.

Zor şartlar altında toplumun bilgilendirilmesi, ülke menfaatine yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmekte olan basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini samimi duygularımla kutluyorum. İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumların aydınlanmasında önemli bir rol üstlenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile kendilerini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır. Gerek yerel, gerekse Ulusal basında ilimizde görev yapan basın çalışanlarının, Sinop İlimizi en iyi şekilde tanıtma gayretinde olduklarından şüphemiz yoktur.

Basınımızın geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu konulara gerekli duyarlılığı göstereceğine ve basının evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine inanıyorum. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışma imkânlarının daha iyi koşullarda olması dileklerimle, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek ve özel hayatlarında sağlık ve başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

Kenan Aral
Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

252080


Tasarım:DtGaNi