Yayın Tarihi:12 01 2017 04:39(1898)

CHP İlçe Başkanından açıklama

Boyabat CHP İlçe Başkanı Murat Sezer, Gençlik Merkezi Müdürlüğüne yapılan atamanın “LİYAKAT” kriterleri göz önüne alınarak yapılmadığını düşündüklerini söyledi.

Murat Sezer Açıklamasında “Bizim söz konusu Müdürlüğe atanan Sayın Hüseyin Köroğlu ile ilgili herhangi bir kişisel sorunumuz yoktur. Bu atamanın liyakat esasına göre yapılmadığını düşünüyoruz. Ülkenin birçok yerinde yapıla geldiği şekilde, partiye yakınlık kriterine göre yapıldığını düşünmekteyiz.” dedi.

Kaynak: Boyabat Sesi

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: ???? 13 01 2017 16:10
insanın merak ve hayret ettiği husus şu : böyle bir insan nasıl olur da imam iken asli görevini yapmadığı, kendisinin görevini yapmadığını da milletin bildiğini bildiği halde hutbeye çıkıp onların gözlerinin içine baka baka, yani kendisinin görev yapmadığını bilen insanlara hitaben, haketmeden, çalışmadan. alın teri dökmeden elde edilen kazancın bereketsiz olduğunu, haram olduğunu söyleyebiliyordu. gerçekten bunu her insan başaramaz. öyleyse herkesin başaramayacağı işi başaran kişiler yüksek makamlara lâyıktır, dokunmayın yükselsin adam.

3. Yorum: hayrii 12 01 2017 23:32
birde hayırlı olsun ziyaretine gidip utanmadan gerine gerine poz veriyorlar

2. Yorum: akıncı 12 01 2017 20:43
siyaset ayaklar altına alınmış, böyle bir atama mı olur, boyabat'ta siyasetin düştüğü seviyeye bakın. atayanlarda utanmadan gerine gerine geziyor sokakta

1. Yorum: . 12 01 2017 05:23
dualattırdığı sakalını da kesmiş.dünyalığınamı güveneyim ahiretliğine mi? bunu önerene mi güveneyim. allah bizi doğruluktan ve haktan ayırmasın.bu dünyalık için öteki dünyalığı reddetenlerden uzak eylesin.susurluk misali.yarabbim sen büyüksün.bekliyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

249933


Tasarım:DtGaNi