Yayın Tarihi:13 01 2017 03:13(1584)

“15 Temmuz Destanı” Fotoğraflarla Üniversitede Yaşatılacak

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisinde yer alan 100 adet fotoğraf, Sinop Üniversitesi öğrencilerine yönelik mekânlarda sergilenmek üzere Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a takdim edildi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgım ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ile rektörlük makamında bir araya gelen 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Anadolu Ajansı Sinop Temsilcisi Gökhan Gücüklüoğlu, Haber 57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Sinop Pusulası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emrah Güney, Vitrin Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ve TRT Haber Sinop Temsilcisi Aydın Yılmaz, 15 Temmuz fotoğraf sergisine sağladıkları katkılardan dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ise, gerçekleştirilen serginin darbe girişimini her yönüyle ele aldığını belirterek,” Bizlere yapılan bir hata ve yanlış elbette affedilir. Ancak devletimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan saldırı ve tehditleri bu millet asla unutmamalı. Bizler de ‘15Temmuz’ konulu sergide yer alan fotoğrafları, üniversitemizde öğrencilerimizin görebilecekleri yerlerde sergileyerek, bu hain darbe teşebbüsünü unutturmayacağız” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 14 01 2017 07:15
sanki 7 cephede kurtulus savasi verdiler? sebep olan ortaklar hala iktidarda ve milli meclisteler??? sizin yerinizde olsam cami cemaati olan gerçek muslumanlar disindaki tum "cemaat" denen güruhu ortadan kaldiririm. ancak o zaman biraz olsun samimiyetiniz guven verir bu millete!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

337215


Tasarım:DtGaNi