Yayın Tarihi:13 01 2017 03:58(1940)

Altay Rakibini Ensesinden Yakaladı

CHP’li vekiller ile AK Partili vekiller birbirlerine girdi. Sinoplu milletvekilleri Barış Karadeniz ve Engin Altay da kavganın içinde yer aldı.

Yeni Anayasa konusundaki görüşmelerin ve oylamaların yapıldığı Meclis Genel Kurulu oturumunda CHP’li vekiller ile AK Partili vekiller birbirlerine girdi. Sinoplu milletvekilleri Barış Karadeniz ve Engin Altay da kavganın içinde yer aldı.

Türkiye gündemine oturan olayda, şu anda İstanbul’dan milletvekili olan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, AK Partili vekiller ile yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Hafif yaralanmaların yaşandığı yumruklu kavgada Altay’ın iktidar partisi vekilinin ensesine yapıştığı o anlar kameraya yansıdı. Altay, 2 hafta önce de Anayasa Komisyonu görüşmelerinde rakip parti vekiline su şişesi fırlatmıştı.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: aslan 14 01 2017 06:59
aylardan beri yukaridan asagiya yasa tanimayan akp yonetimiyle sozle mucadele kar etmiyor artik! "dindar ve kindar""a karsi ne yapilabilir ki? chp'nin karsisindakiler demokrasi treninden çoktan indiler... artik demokrasiye ihtiyaçlari kalmadi herhalde???

2. Yorum: nedim 13 01 2017 16:51
yüz karası sinopun

1. Yorum: ramazan 13 01 2017 14:49
engin altay ın suratındaki kin ve nefrede bakın birde meclis kürsüsüne çıkıp ben o beni itince sadece ittim diyor bu kadar yalan olmaz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

304827


Tasarım:DtGaNi