Yayın Tarihi:13 01 2017 04:04(1607)

Belediyeden Sokak Hayvanlarına Destek

Gerze Belediyesi Sokak hayvanları için proje üretmeye devam ediyor.

Havaların soğumasıyla birlikte doğal yaşamda zorluk çeken sokak hayvanlarına yardımcı olmak adına Gerze Belediyesinin geçtiğimiz günlerde mama ve ekmek dağıtımı gerçekleştirmesinin ardından sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemizin belirli yerlerine özel konteynler yerleştirildi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “İlçemizde kilit noktalara yaptırdığımız konteynırlar ile birlikte doğa dostlarımıza yardımcı olmayı hedeflemekteyiz. Sizden ricamız ise; lütfen yemek artıklarınızı çöplere atmak yerine bu özel konteynırlara boşaltınız. Sosyal sorumluluk örneğinin en belirgin örneğini gösteren Gerze halkından diğer bir ricamız ise lütfen ama lütfen bu konteynırlara Çöp, Peçete, Islak Mendil, Kağıt, Çatal, Bıçak, Şişe vb. atıkları atmamanız yönündedir.

Bu konteynırlarımıza boşaltacağınız atık yemeklerin Belediyemiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ki köpeklerimiz ile şehir içinde ki doğa dostlarımıza dağıtılacağını da önemle vurgularız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

317925


Tasarım:DtGaNi