Yayın Tarihi:14 09 2017 02:23(4612)

Skandal iddia ! İntihar Eden Genç Kızın Mezarı Açılacak mı?

Sinop’un Boyabat ilçesinde ikamet eden iş adamı Hüseyin Cömert kendine ait sosyal paylaşım sitesindeki profilinden yaptığı paylaşımlar ile ilçede şok etkisi yarattı!

Paylaşımlarında ilçe de 20 yaşındaki M.C adlı genç kızın hamile bırakıldığını ve bu yüzden genç kızın intihar ettiğini ve bunun failinin de AK partili olduğunu belirten iş adamı Hüseyin Cömert, Olayın üstünü kapattığını iddia ettiği dönemin Boyabat Cumhuriyet başsavcısı Salih Şengöz hakkında 24 Nisan 2017 tarihinde 2357 sayılı kayıt işlemi ile Hakimler ve savcılar yüksek kurulu Başkanlığı’na suç duyurusunda bulundu. İntihar eden genç kızın İlçedeki AK partili olarak bilinen bir turizm işletmecisinin yanında çalıştığını ve bu işletmecinin de dönemin Boyabat Cumhuriyet başsavcısı ile içli dışlı olduğunu Hakimler ve savcılar yüksek kuruluna verdiği dilekçesinde açıkça beyan eden Cömert “Genç kızın intiharı şüphe uyandıran bir ölümdür. Konu hakkında farklı spekülasyonlar duymaktayız. Araştırılması gereken önemli bir konudur.“ diye belirtti. Ayrıca dilekçesinde Başsavcı Şengöz’ün FETÖ ile bağlantılı olduğunun duyumunu aldığını iddia ederek, ilçede geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma yapılmasının gerektiğinin altını çizdi. Başsavcı Salih Şengöz ise adeta ödüllendirilir gibi son kararname ile Boyabat ilçesindeki Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden alınarak düz savcı olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı emrine gönderilmişti. Şimdi ise tüm Sinop, intihar eden genç kızın mezarının açılıp da yeniden derinlemesine otopsi yapılıp yapılmayacağının merakı içerisinde.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gurbet kuşu 14 09 2017 18:48
tebrikler hüseyin bey böyle hassas konulardaki araştırman takdire şayan
gazetecilik bu işte


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

301659


Tasarım:DtGaNi