Yayın Tarihi:15 09 2017 18:10(1562)

Çamurca Sahilinde Turizm Çalışmaları Devam Ediyor

Ayancık Belediyesi’nin turizm alanındaki projeleri, Çamurca mevkiindeki çalışmalarla devam ediyor. İlçedeki turizmi canlandırmak ve turizm kalitesini arttırmak amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve Ayancık Belediyesi iş birliğinde çalışmalar yürütülüyor.

Çamurca mevkiinde devam eden bu çalışmalar kapsamında istinat duvarları, taş parke yol, ağaçlandırma, ahşap iskele ve çamurca burnu teraslama çalışması yapıldı. Bunun yanında hali hazırda yapımı devam eden balık restaurantı, mescid, oyun parkı, otopark ve dinlenme alanları gibi projelerle Ayancık, turizm tesisine kavuşuyor.

Plaj kısmındaki alanda soyunma kabinleri, duş kabinleri, aydınlatma çalışmalarının olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Çamurca Koyu, bu çalışmalarla birlikte Ayancık’ın turizminde bir marka değer olma yolunda ilerliyor. Bu projeler yılsonu itibariyle tamamlandıktan sonra Çamurca Koyu, dışarında gelen vatandaşlarımıza kafe restaurantı ile kış aylarında, plajıyla da yaz aylarında hizmet verecektir” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

306730


Tasarım:DtGaNi