Yayın Tarihi:17 09 2017 05:34(1684)

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Sona Erdi

Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen “19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu“ yapılan değerlendirme oturumu ve gezi programı ile sona erdi.

12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama otelinde gerçekleştirilen ‘19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu’nda, alanında yetkin bilim adamları ve sektör temsilcileri, su ürünleri sektörünün akademik çalışmaları, mevcut durumu ve ihtiyaçlarını değerlendirerek; önemli tespitler ortaya koydular.

Su Ürünleri akademik camiası tarafından yoğun ilgi ile takip edilen sempozyumda, soru-cevap bölümleriyle Su Ürünleri sektörünün mevcut durumu derinlemesine müzakere edildi.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu düzenlenen değerlendirme oturumunun ardından, Sinop Gezisi ile sona erdi. Sempozyuma katılmak üzere ilimize gelen bilim adamları ve sektör temsilcileri, Sinop’un doğal güzelliklerinin yer aldığı Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve İnceburun’u ziyaret ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sinop gezisinde davetlilere Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan'da eşlik etti..

Sinop gezisinin ardından akademisyen ve sektör temsilcileri Sinop ilinden ayrıldılar.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

261115


Tasarım:DtGaNi