Yayın Tarihi:19 09 2017 05:18(1267)

CHP’li Karadeniz, Gaziler Gününü Kutladı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “Şehit ve gazilerimizin göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakârlığın yerini hiçbir şey tutamaz” dedi.

CHP’li Barış Karadeniz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanın verilişinin 96’ıncı yıldönümü ve Gaziler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, şehit ve gazilerimizin fedakârlığının yerini hiçbir şeyin tutamayacağını ifade etti. Karadeniz, şunları söyledi:

“Sakarya Meydan Muharebesi´nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921’de, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ unvanın verildiği bugünü Gaziler Günü olarak gururla kutluyoruz. Bu anlamlı gün, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı milletçe bir kez daha sunabileceğimiz gündür.

Her zaman onur ve gururumuz şehit ve gazilerimiz, vatan topraklarını, ülkemizin özgürlük ve bağımsızlığını savunmak için, kahramanlıklarıyla en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmediler. Şehit ve gazilerimizin göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakârlığın yerini hiçbir şey tutamaz. Milletçe, şehit ve gazilerimizi her zaman en yüce duygularla hatırlayıp, şehit ve gazilerimize sonsuz sevgi ve saygı duyacağız.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine, vatan bütünlüğümüze kasteden hain terör saldırılarında kahramanca vatanını korumak için canını veren şehitlerimizin fedakarlıklarıyla huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağının kararlılığını herkese gösteren kahramanlarımız tüm övgüleri ve sonsuz saygıyı hak ediyorlar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Gününü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kahraman Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tedavi görmekte olan gazilerimize acil şifalar diliyor ve değerli ailelerine saygılarımı sunuyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

230210


Tasarım:DtGaNi