Yayın Tarihi:19 09 2017 06:02(2553)

Olur mu olur !!!

Sinop’un Boyabat ilçesinde daha önce MHP’den seçilerek Belediye başkanlığı görevinde bulunan eski başkan Hasan Kara’nın 2019 veya daha önce olabilecek baskın bir seçimde Boyabat ilçesinde AK partinin başkan adayı olarak gösterileceği ileri sürülüyor.

Kulislerde ileri sürülen iddialara göre Hasan Kara’nın İçişleri bakanı Süleyman Soylu ile çok iyi dostlukları olduğu ve geçtiğimiz günlerde ikilinin bu konuyla ilgili Ankara’da bir araya gelerek baş başa ikili bir görüşme gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Hasan Kara’nın olası bir baskın seçimde veya 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde AK parti’nin Boyabat Belediye başkanlığı için aday gösterilmesi durumunda ilçede çok sevilen biri olduğu için seçimi kesin kazanacağı gözüyle bakılıyor.

Hasan Kara için ileri sürülen bir başka iddia da AK parti Sinop Milletvekilliği için aday olabileceği.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: olurmu? olur... 22 09 2017 04:51
ben akp ye hiç oy vermemiş biri olarak şunu söyliyeyim ki bu doğruysa bende akp ye oy vereceğim. yani hasan kara'ya...

2. Yorum: milat 19 09 2017 20:02
gökbörü savaşa girmekten niye korkarsınız, senin ataların savaşa girmekten korkarmıydı kide sen korkuyorsun. atalarımız bu topraklar da bin yıldır savaşmış nice kafir haçlı orduları ile de sana buraları yurt edinmek için kanını akıtmış. o ataların torunları bizlerde gerekirse k.ırağada ,suriye yede girer vatanımızı ve toprak bütünlüğümüzü savunuruz.nasıl dedelerimiz çanakkalede ikiyüz ellibin şehid olduysa bizlerde şehadet için hazırız. senin gibi bu rumuzu kullananlar ne yazıkki ya türkiye cumhuriyetini küçümser, yada savaşmak tan korkar.lakin sizin gibiler laf ile verirler âleme binlerce nizamat,bin seyyie bulunur hanelerinde.

1. Yorum: gökbörü 19 09 2017 16:03
yenı isimler üretememek bu milletin en buyuk sorunu -futbol ve sıyaset bızde maalesef aynı denenen isimler don dolaş yıne gındemde -fatıh terım -mustafa denızlı -lucescu vs.siyasettede aynı isimler ne katacak yanı körler sağırlar bırbırını ağırlar.zaten ne artık akpartı akpartı-ne mhp aynı mhp-içiçe geçmiş abuk sabuk bır yapıda -bu son çırpınışlar -türkıye yenı oluşuma gebedır.ve olacaktır.tüm sıstem tıkanmıştır turkıyede şu an.ama korkum o kı bır savaşa girmedı oda her an olabılır guneyde k.ırakta.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

309899


Tasarım:DtGaNi