Yayın Tarihi:19 09 2017 18:29(2190)

Hep var !!!

25. Dönem Sinop Milletvekili olarak meclise giren Cengiz Tokmak, 6 ay milletvekiliği yaptıktan sonra erken seçim kararı sonucu ikinci kez aday gösterildiğinde seçilememiş ve ticaret hayatına atılmıştı. Tokmak, partisi için hala mücadelesini sürdürüyor.

Siyasetten uzak durmayan eski il başkanı ve AK parti Sinop milletvekili olan Cengiz Tokmak, Partisinin ilçe kongrelerini yakinen takip ediyor ve gittiği her kongre de kürsüye davet edilerek konuşma yapması sağlanıyor. Tokmak’ın bilgi birikimden ve tecrübesinden yararlanılmak istenildiğini ileri süren bazı AK partililer “Cengiz Tokmak bu memlekette 6 yıl il başkanlığı yapmış biri… Dile kolay 6 yıl az bir zaman değil Sinop gibi zor bir şehirde 6 yıl il başkanlığı yapan birinin elbette bilgi birikimi ve tecrübesinden yararlanmak gerekir. Zaten O da kürsü de yaptığı konuşmalarında partideki birlik ve beraberlikten söz ediyor. Partimizin Cengiz Tokmak’ın tecrübesine ve bilgi birikimine ihtiyacı vardır.” diyerek, Tokmak’ın kongrelere katılımdan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

227270


Tasarım:DtGaNi