Yayın Tarihi:17 06 2018 04:54(2239)

Vatandaşın Can ve Mal Güvenliği mi? Sizin Reklamlarınız mı?

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlere az bir zaman kala siyasi partilerde çalışmalarına hız verirken, Boyabat Osman Köy kavşağı ve Sanayi sitesi karşısında bayrak rezaleti yaşanıyor.

Kanun ve yasa tanımayan, vatandaşlın can ve mal güvenliğini tehlikeye atan bu bayrakların derhal kaldırılması gerekmez mi? Görüş alanlarının ve seyir halinde bulunan araçların dikkatini dağıtacak şekilde takılan Bayrakla hiç hoş duruyor mu?

Bir çok kişinin can verdiği ve yetkililerinde çözüm arayışında içinde oldukları, bu bölgelerde, gurbetçi vatandaşların yoğun olduğu trafik akışının riskli olduğu şu günlerde,ve yerlerde bu bayrakların bu şekilde takılması ne kadar doğru?

Yaz tatili için gelen gurbetçiler ve Sinop’a tatil için gelen yolun yabancı olan tatilciler içinde ayrı bir tehlike oluşturuyor.

Haber merkezimize gelen şikayetler üzerine yapmış olduğumuz habere, tüm siyasi partilerin ve yetkililerin bir an önce, vatandaşın canına ve malına bir zarar gelmeden, yasal olmayan bu eylemin ortadan kaldırılmaları gerekmez mi?

Bu haber sonrası burada meydana gelecek kazadan kim sorumlu olacak? Yetkililer mi? Siyasi partiler mi?

Siyasi partilerin boy gösterisi mi önemli? Sizi biz daha iyi temsil ederiz diye, oy istedikleri vatandaşın, seçmenin can ve mal güvenliği mi?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 17 06 2018 12:10
evet bu kirliliğe karşıyım. ama bizleri üzmesi gereken başka bir konu var.
diğer partilerin afişlerinin dizilişinde şerefli bayrağımız yokken iyi parti afişlerinin arasına yerleştirilen bayrağımız adeta bir paçavra gibi
yerlerde sürünmesi ipi koparılan afişlerin arasında lakayit bir şekilde asılı kalması kadar üzücü bir durum olabilir mi ? göklere asarak başımızın üstünde tuttuğumuz bayrağımızın bu durumdan kurtarılması gerekiyor diye düşünüyor ve buna sebep olanların cezalandırılmasını diliyor ve istiyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

241891


Tasarım:DtGaNi