Yayın Tarihi:22 06 2018 02:59(1302)

CHP’li Karadeniz: Gariban Evlatlarımız Şehit Düşüyor, Yeter!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, (bugün) Hakkari Çukurca’da (dün) Siirt'in Eruh ilçesinde ve Şırnak'ın Gabar Dağı'nda ve Güçlükonak bölgesinde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet yaralı askerlere de acil şifalar diledi. Karadeniz, PKK’yı lanetleyerek hükümete tepki gösterdi: Gariban evlatlarımız şehit düşüyor. Yeter artık” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, PKK terör örgütünü lanetledi. “Kahraman asker ve polislerimiz olduğu sürece hiçbir terör örgütünün ülkemiz üzerinde emellerine ulaşamaz. Kahraman Milletimizin evlatlarını hainlerin saldırılarına şehit vermek istemiyoruz. Bunun çözümü var. ” diyen CHP’li Karadeniz, terör örgütlerinin ülkemiz için yarattığı güvenlik tehditlerini ortadan kaldırarak topraklarımızda yuvalanan terör unsurlarını temizleyeceklerini vurguladı.

Terör örgütü PKK’yı şiddetle ve nefretle kınadığını ifade eden CHP’li Barış Karadeniz, "Bu kahraman gençlerimiz, kahraman insanlarımız, kahraman kardeşlerimiz ülke için canlarını gözlerini kırpmadan feda ettiler. Ülkemizin her karış toprağı için ülkemizde canını ortaya koyacak canını feda edecek milyonlar var. Ailelerin yüreğine düşen ateşi bizim yaşamamız ve duymamız mümkün değil. Ülke yönetimindeki zafiyet yüzünden her gün gencecik askerlerimizi, polislerimizi şehit verdik. Allah kimsenin evine, ocağına ateş düşürmesin. Artık analar ağlamasın, evlatlar yetim kalmasın. Bu iki günde 5 askerimiz şehit düştü. 6 askerimiz yaralandı. Yeter artık. Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sen anlat karadeniz 22 06 2018 20:51
onların yavruları şehit düşmüyor sayın karadeniz, onlar bedelli askerlik ile o sorunu çözüp şehit cenazelerinde partili sıfatıyla en ön safta yer alıp gariban şehidin gariban babasının "nekadar gururlansan azdır sen şehit babasısın" deyip sırtını sıvazlamayı tercih ediyorlar.
nasıl olsa ateş düştüğü yeri yakar ve onlarda vatan millet edebiyatı yapmak için şehit cenazelerini kullanıp nemalanıyorlar yani onlar için sorun yok onlara oy veren garibanlar düşünsün.
işte o sebepten bu olayı mecliste;
sen anlat karadeniz...

1. Yorum: hadi ordan 22 06 2018 19:51
heyyy yıkım ekibi!!!
siz hangi hakla terörden bahsediyorsunuz. afrine, cerablusa, elbaba girmeyin diye feryat edip durdunuz, şimdi de şehit aileleri üzerinden manipüle etmeye başladınız. bahsettiğin dağlarda bu aziz milletin mehmetçiği neden var?? seni koruyor seniiii!!!
kalkmış ordan boş boş konuşup duruyorsunuz. daha geçen kandille ne işimiz var, hapisteki malum şahsın bir suçu yok diyen senin başkanın ile adayınız olan zatlar değil mi heee!!!
hadi ordan siz ancak yıkmaya yanaşırsınız gerçi onuda elinize yüzünüze bulaştırdınız..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

340742


Tasarım:DtGaNi