Yayın Tarihi:23 06 2018 02:57(1849)

Sinop'ta Adım Atmadık Yer Bırakmayan CHP’li Karadeniz İddialı Konuştu: “Vatandaşlarımız Değişimi Mühürleyecek”

CHP, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile hedefine adım adım ilerliyor. Çalışkanlığı ve cana yakınlığı ile klasik siyasetçi profilinden uzak halka dokunan kişiliği ile yıllardır Sinopluların gönlünde taht kuran Karadeniz, gittiği her yerde yediden yetmişe herkesin sevgisi ile karşılanıyor.

CHP’li Karadeniz, 24 Haziran’da mühürlenecek değişimin Sinop’ta çok önceden hissedildiğini belirterek, “Kucaklaştığımız her hemşerim, ‘Artık Tamam’ diyerek bize destek verdi. Pazar akşamı sandıklardan barış, huzur, birlik, beraberlik, hak, hukuk ve adalet fışkıracak. İnanıyorum ki vatandaşlarımız oy pusulalarında değişimi mühürleyip, CHP’ye ve Muharrem İnce’ye oy verecek” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz dur durak bilmeden Sinop’ta adım atılmadık yer bırakmadan çalışmalarını sürdürüyor. Sinop’u adım adım gezerek CHP’nin projelerini anlatan Barış Karadeniz, sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun programına başlıyor, gece geç saatlere kadar çalmadık kapı bırakmıyor.

CHP’nin Genç Milletvekili Barış Karadeniz, gittiği her yerde yediden yetmişe tüm kesimlerin yoğun sevgisi ve ilgisi ile karşılanıyor. CHP’nin hedef ve projelerini mahalle, köy, çarşı pazar demeden anlatan Karadeniz, çalışkanlığı ve cana yakınlığı ile klasik siyasetçi profilinden uzak halka dokunan kişiliği ile Sinop’ta büyük destek görüyor. Yıllardır Sinopluların gönlünde taht kuran Sinop’un genç milletvekili Barış Karadeniz, sevgi ve barış dilini kullanarak Sinop’un her konuda yıllardır ihmal edildiğini bunun artık değişmesi gerektiğini anlatıyor.

CHP’li Barış Karadeniz, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, seçimin ülkeyi kimin yöneteceğini belirleyen rutin bir seçim olmanın ötesinde olduğunu ifade etti. “Bu seçim ülkemizin geleceği adına bir dönüm noktası olacak. Seçimlerin sonucu ülkemizin demokrasi ve adaletle yönetilip bir yönetilmeyeceğini belirleyecek” diyen Karadeniz, ülkenin büyük bir değişimin eşiğinde olunduğunu vurguladı. Karadeniz, değişim rüzgârı artık ülkenin her yerinde hissediliyor. Bunun büyük bir önemi ve  anlamı var. Türkiye’de yorgun bir dönem sona eriyor.  Toplumsal uzlaşıya, barışa, adalete ve üretime dayanan yeni bir Türkiye, yaşanacak bir Türkiye kurmaya saatler kaldı” dedi.

Vatandaşlarla sohbetlerinde, iktidarın Sinop’a verdiği sözleri hatırlatan CHP’li Karadeniz, “Mutlu şehrimize vermiş olduğu sözleri tutmadılar, tutamadılar. Çünkü yoruldular. Kucaklaştığımız her hemşerim, ‘Artık Tamam’ diyerek bize, büyük değişime destek veriyor. Pazar akşamı sandıklardan barış, huzur, birlik, beraberlik, hak, hukuk ve adalet fışkıracak” diye konuştu.

24 Haziran sonrasında büyük bir değişimin yaşanacağını vurgulayan CHP’li Barış Karadeniz, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin ve CHP’nin projelerinin “barışma, büyüme ve paylaşma” projesi olduğu söyledi. Karadeniz, şöyle devam etti:

“Milletin ihtiyaçlarını karşılayabilecek refah ortamının yaratılamadığı için, çalışanından emeklisine, esnafından ev kadınına, çiftçisinden gencine milleti geçim zorluklarıyla ve yoksullukla yaşamaya zorladılar. Sorunları görmezden gelinen çiftçiye, esnafa, memura, akademisyene, emekliye, KHK mağdurlarına, atanamayan öğretmene, emeklilikte yaşa takılan vatandaşımıza, gençlere, kadına hak ettiği değer 24 Haziran’dan sonra bizimle gelecek. Çünkü biz, millet için geliyoruz. ‘Neden CHP’ye oy verelim’ diye soran vatandaşlarımız var. Ben bir CHP Milletvekili olarak kendimden örnek veriyorum. Hangi partiden olursa olsun, hiçbir hemşerim için ayırım yapmadım. Hangi partiden olursa olsun bize gelen tüm hemşerilerimin sorunlarıyla ayırım yapmadan ilgilendim. İşte biz böyle bir anlayışla ülkemizi yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştirip, derdiyle, sorunuyla baş başa bırakmayacağız. Hiçbir atanamayan öğretmenimize ‘git başka iş yap’ demeyeceğiz. Hiçbir üniversite öğrencimizi devletin imkanlarından yoksun bırakmayacağız. Yurt vereceğiz, burs vereceğiz. Milyonlarca gencimiz işsiz kalmayacak. Esnaf vergi borcuna, çiftçi haciz korkusuna, emekli yoksulluk kıskacına, asgari ücretlimiz sefalet ücretine mahkûm edilmeyecek. Vatandaşımız ülkemizdeki gergin ortamdan, yarın ne olacağını bilememekten sıkıldı, önünü görmek istiyor, huzur istiyor. Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, CHP iktidarında ülkedeki kavgalara, çatışmalara son vereceğiz. Bize huzur lazım. Ülkemize her anlamda huzur getireceğiz. Çünkü üreteceğiz, büyüyeceğiz, paylaşacağız ve başaracağız.”

Karadeniz, Türkiye'nin ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika gibi alanlardaki sorunları çözecek projelerini de anlatarak, vatandaşlardan 24 Haziran’da sandığa gidip iki oy kullanacaklarını hatırlattı. Karadeniz, “İki oy, tek hedef! Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ile uyumlu ve güçlü bir Meclis için Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve partimiz CHP’ye destek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: polat 28 06 2018 02:15
barış buralarda mısın???


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

329235


Tasarım:DtGaNi