Yayın Tarihi:23 06 2018 05:48(2630)

Süleyman Efendi mensupları, İYİ Parti ve Akşener dedi

Kamuoyunda Süleymancılar olarak bilinen "Süleyman Efendi mensupları" 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin var veya yok olma seçimi olduğunu belirterek, cemaat mensuplarına "köyünüzde veya tatilde olsanız bile oyunuzu kullanacaksınız" telefon, meil mesajları ile sandığa gitmelerini öneriyor.

Eskiden, seçimlerde telefonların dinlendiği korkusu ile mensuplarını kapalı bilgilendirirken. 24 Haziran Seçimleri için, alenen bildirimlerde bulunarak, oyların İYİ PARTİ ve Akşener'e verilmesi tavsiyesinde bulunan mesajların geldiğini ifade eden cemaat mensubu, "Bazı yayın organlarında ve sosyal medyada bizim cemaatin AKP'yi desteklediği haberleri asılsız ve uydurmadır. AKP'nin kuruluşundan bu tarafa hiç bir seçimde oy vermemiştir. Dünya tersine de dönse vermeyecektir."

AK Parti'nin ne olduğu bellidir. Hiçbir Türk Milliyetcisi, İnançlı hiç bir Müslüman AKP'ye oy vermediği gibi bizim cemaat hiç vermez. Yaklaşık, 3 milyon Süleyman Efendi'nin oy vereceği siyasi parti İYİ Parti ve Akşener'dir.

Kaynak: gundeminiz.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: misafir57 25 06 2018 20:34
sonuç olarak iyi parti 4.5 milyon oy aldığına göre 3milyonu sizdense 1.5 milyon oy kimden iyi parti hiçmi çalışmadı 3 milyom oy o zaman parti kur 3 milyon oyun garanti birde senin fikrin yokmuda biri bir yere oyunuzu atın dendiğinde gitip ona oy atıyorsunuz.

3. Yorum: boyabatlı 23 06 2018 19:07
her cemaatin 3 milyon oyu olsa iktidarları cemaatler belirler.fazlaca abartılmış.

2. Yorum: murat57 23 06 2018 18:02
aynı şeyin laciverti, cami cemaatı dısında bir cemaatlaşma olmamalı, 15 temmuzu unutmamalı, meral akşenerin ve partisinin ülke menfaaatine olacagını düşünmüyorum

1. Yorum: fahri yortanlı 23 06 2018 13:12
türk milleti olarak bize her "şer" müstehak. bu ülkenin cemaat yüzünden neler çektiğini o kadar çabuk unuttuk ki. hala aklımızı irademizi arka cebimize koyup ahmetçiler mehmetçiler diye koyun gibi birilerinin peşine takılıp gidiyoruz. (bu yorumum iyi partiden bağımsız olarak yapılmıştır)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

252368


Tasarım:DtGaNi