Yayın Tarihi:28 12 2018 22:40(1350)

Genç kuaför hayvanseverliğiyle örnek oldu

Gerzeli genç kuaför Ekrem Özcan, soğuk hava şartlarından olumsuz etkilenen sokak hayvanları için kaldırım kenarları ile ağaç altlarına yem ve süt bırakarak imdatlarına yetişti.

Kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle etkili olan soğuk hava, en çok sokak hayvanlarını etkiliyor.

Yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına ise Gerzeli hayvansever genç kuaför yetişiyor. Kuşlar için periyodik olarak ağaç altlarına ve kaldırım kenarlarına sürekli yem bırakan Ekrem Özcan (24), imkan buldukça sürekli kuşlar için belli noktalara yem bırakırken sokak köpekleri ve kediler içinde yine farklı noktalara bir kap süt bırakıyor.

Hayvan sevgisiyle örnek olan Ekrem Özcan, gün içinde elinde yem poşetiyle sokaklarda belirlediği noktalara giderek kuşlara yem bırakıyor. Herkesin duyarlılık göstererek kapısının önüne bir kap yiyecek ve su bırakmalarını isteyen Özcan, “Sokak hayvanları da birer can taşıyor. Bu soğuk kış günlerinde kapı önlerine bir kap yemek ve bir kap su koymak hayat kurtarır” dedi.

Kaynak: Gerzenin Sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

312674


Tasarım:DtGaNi