Yayın Tarihi:28 12 2018 22:57(1304)

YEDAŞ Yeni Yılı Enerjisiyle Karşılıyor

40.000 km2 alanda, geniş ve dağınık bir coğrafyada elektrik dağıtım faaliyetleri yürüten YEDAŞ, yılbaşı gecesi de tüm ekipleriyle çalışmaya devam edecek. Soğuk hava şartları ve zorlu koşullarla mücadele ederek kullanıcılara elektriği ulaştıracak. Bu kapsamda yılbaşı gecesi ilave ekip ve ekipmanlarıyla 7/24 hem sahada hem de Çağrı Merkezi ile hizmet verecek.

YEDAŞ Yılbaşı Gecesi de Hizmet Verecek

Hizmet bölgesinde 3 milyondan fazla kullanıcıya elektrik dağıtan YEDAŞ, insanların yeni yıla enerji dolu girmeleri için görev başında olacak. Olağanüstü hava koşullarına rağmen kırsal bölgelere de şehir merkezi ile aynı kalite ve süreklilikte elektrik ulaştırmak için saha ve Çağrı Merkezi çalışanları mesaiye devam edecek. İşletmeler, Şebeke Yönetim Merkezi, Tüketici Hizmetleri ve Çözüm Merkezi birimleri, en kısa sürede hizmet verecek şekilde vardiya planlarını oluşturdu. Kış hava şartlarının neden olacağı olumsuz durumlara karşı ilave ekip ve ekipmanlarını hazırladı. Arıza Onarım Bakım çalışanları, Android tabletler üzerinden WFM Mobil GIS ile müdahale edilecek noktayı gerçek zamanlı görüntüleyebilecek ve en yakın yoldan navigasyon eşliğinde kolaylıkla ulaşarak kısa sürede çözüme kavuşturacak. Tüketici Hizmetleri Çözüm Merkezi birimi; 186, 0 850 724 11 86 numaralı hatlardan, YEDAŞ 186 Mobil Uygulama, 0 530 10 60 186 Whatsapp ve BİP hattı, sosyal medya kanalları üzerinden tüketicilerin talep ve şikayetlerini dinleyerek çözüme kavuşturulmasını sağlamaya devam edecek.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: rahman 31 12 2018 19:49
yilbasi gecesi koyunuze elektrik diregi dikecez diye cagiran bu kurulusun mutaahitlerinden ve calisanlarindan hayir degil daha cok ser gelir bu memlekete, turkiye boyle zulum iskence gormedi.

1. Yorum: yani 28 12 2018 23:13
ehh bi zahmet calisin dagitim bedi okuma bedeli kdv nin kdv sini almak helalmida yedasa haram olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

257720


Tasarım:DtGaNi