Yayın Tarihi:31 12 2018 22:38(1057)

Barış Karadeniz'den Yeni Yıl Mesajı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yayımladığı yeni yıl mesajında 2019’un Sinop’a, Ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk, huzur, sağlık ve barış getirmesini diledi.

CHP’li Barış Karadeniz yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

“Yeni yılda bir önceki yılda yaşanan bütün olumsuzlukların, haksızlıkların, adaletsizliklerin 2019 yılında son bulmasını, vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal yaşantılarındaki sıkıntılarından arınmasını, geleceğe daha umutla bakabileceği günlere ulaşmasını diliyorum. Siyasetin insanları din, dil, ırk ayırt etmeden var olması gereken, ayrıştırıcı değil bütünleştirici prensiplere göre hareket eden bir kurum olması gerektiğine inanıyorum. Siyasette ayrıştıranların ülkemize fayda sağlamadığı gibi toplumumuza da zarar verdiğini tecrübe ettik. Toplum olarak en önemli değerimiz birbiriyle barışık, ayrışmadan birlikte yaşama kültürüdür. Saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde korumamız gereken bu değer ile daha güzel yıllar geçireceğimize inanıyorum. Emeklimizden memurumuza, çiftimizden köylümüze, işçimize, gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için 2019’da umut, inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam etmeliyiz.

Umutla karşıladığımız yeni yılın, birlik ve beraberliğin öneminin farkındalığı içinde, daha güzel yarınları yaşama inancını kaybetmeden, hedeflerimizi gerçekleştirmede daha güçlü, kararlı ve başarılı olacağımız bir yıl olmasını dilerim. 2019’un, mutlu şehrimiz Sinop’umuza, ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk, huzur, sağlık, kardeşlik ve barış getirmesini en içten duygularımla temenni ediyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

258313


Tasarım:DtGaNi