Yayın Tarihi:01 01 2019 02:45(1151)

Başkan Kılıçaslan'ın Yeni Yıl Mesajı

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yayınladığı yeni yıl mesajında, yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını Durağan’lı hemşehrilerimizle birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan mesajında; “ 2018 yılı içerisinde, hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. 2018 yılında ilçemizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Durağan’da önemli yatırımlara hep birlikte imza attık. Altyapı, İmar, İçme Suyu, Katı Atık Arıtma Tesisi (Çöp), Yeni araçların alınması, Üst Yapı, Sosyal Tesislerin kullanabilir hale gelmesi, hükümetimizin yatırımları gibi birçok alanda çalışmalar yaptık. Yeni yılda ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Durağan’ın gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda değerli halkımız ile el ele güzel ilçemizin geleceği için çalışacağız. Durağan’lı hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. Durağan’lı hemşehrilerimizin, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını tebrik ederim. Yeni takvim yılının insanlık âlemine, İslam âlemine, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederim.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

309408


Tasarım:DtGaNi