Yayın Tarihi:03 01 2019 04:20(2741)

Boyabat’lı Genç Çöken Binanın Altında Kaldı

Bugün 2 Ocak 2019 Çarşamba günü İstanbul Yedikule semtinde çöken binanın altında 4 kişi kalmıştı. İki kişi kurtarılmış, iki kişiye ise ulaşılmamıştı. Yoğun çalışmalar sonunda göçük altında kalan iki kişi daha kurtarılmış ve ağır yaralı alarak hastaneye kaldırılmıştı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen iki kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaydedenlerden Emirhan Tunç (18), Boyabat Pehlivanlar Köyünden olduğu bildirilirken, hayatını kaybeden diğer kişinin 16 yaşında Niğdeli bir genç olduğu bildirildi.

Kaynak: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: 11 köy 05 01 2019 19:23
allah rahmet eylesin yine aynı şeyleri tekrar yazacağım ama kendi vatandaşına hayri olmayan hükümetimiz göçmenlere gelince çok düşünceli yazık olmuş hemşerimize.

1. Yorum: sodyum 04 01 2019 19:44
bu gencin buralarda ne işi var ?doğduğu yerde iş olsa böyle binalarda yaşamak zorunda kalır mı ?köyünde tarım yapılsa , köyünde karnını doyursa şimdi hayatına devam edecekti. kimse kendisine dokunmadıkca sesini çıkarmıyor . genç arkadaş ışıklar içinde uyusun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

311120


Tasarım:DtGaNi