Yayın Tarihi:03 07 2019 05:37(2879)

Kontrolden Çıkan Araç Ağaca Çarptı: 1 Yaralı

2 Temmuz 2019 - Sanayi istikametinden Boyabat istikametine gelmekte olan otomobil Yenimahallede ağaca çarptı. Yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi Sitesinden Boyabat’a gelmekte olan 34 VZZ 22 plakalı otomobil Yeni Mahallede seyir halindeyken kontrolden çıkarak yolun sağında bulunan ağaca çarptı. Otomobil ön kısmından ciddi darbe alırken, yaralanan sürücü kaza yerine gelen 112 Acil sağlık ekibi tarafından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: önemli 03 07 2019 22:38
şehir girişlerinde mutlaka uyarıcı kasis vs. sıkça konulmalı. trafik canavarları yüzünden yitirilecek hayatlardan daha önemli değil kasis yüzünden eskiyen fren balataları.

1. Yorum: yenimahalleli 03 07 2019 14:46
çok hızlı geldi, direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaca çarparak durabildi eğer ağaç olmasaydı dükkanlara dalacaktı belki de yayalar olsa onlarıda ezerdi. buradan yetkililere sesleniyorum şu itfaiye tarafından gelen araçların hızlarını azaltıcı önlemler almalarını rica ediyorum. aynı şekilde araç sürüçülerinede sesleniyorum lütfen yavaş gelin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

250282


Tasarım:DtGaNi