Yayın Tarihi:05 07 2019 06:16(2114)

Yıldız Mahallesinin En Büyük Sorunu Çözülüyor

Boyabat Yıldız mahallesinin en büyük sorununa nihayet parmak basıldı. Yıllardır halk sağlığı için ve çevre kirliğine önemli katkı sağlayan dere ıslah ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Uzun bir süredir vatandaşların rahatsızlığını dile getirdiği kanal içindeki çöplerden, kanalizasyon sularının karışımından vatandaşları kurtarıp çevre düzenlemesi çalışmalarına başlayan Boyabat Belediyesi kanalın iki yakasına da yürüyüş yolu yapmayı planlıyor. 31 Mart 2019 mahalli yerel seçimlerinde de Yıldız mahallesinden Muhtar adayı olarak çıkanların bir çoğunun gündem oluşturduğu dere Yıldız Mahallesi sakinlerinden gelen kötü koku ve sinek şikayetleri de ortadan kaldırılmış olacak.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: sezai 09 07 2019 13:36
milli görüşe yanıt: arkadaşım çamlıca da kurulan pazar yeri ile bahsettiğin yerin arasındaki mesafeden haberin var mı acaba merak ettim

4. Yorum: boyabat 08 07 2019 04:58
bence kuleden ve uçaktan önce burası ıslah edilmesi gerekiyordu.

3. Yorum: milli görüş 06 07 2019 05:59
oncelikle teşekkürler ... 1) kanal öncelikle ilaçlanmalıdır . 2 ) sokak aralarına yeni mazgallar konulup dere yatağı kenarından boyabat çayına bağlantı yapilmalidir ( sel ve sağanak ta durum ortadadır ) 3)dere üzeri kapatılıp öncelikle otopark amaçlı kullanılmalidir ( gece olduğunda mahalle sakinleri araç çekecek yer bulamamaktadir ) kapanan dere üzerine mahalle pazarı şarttır yıldız mahallesi boyabatin en büyük mahallerinden biridir . pazartesi boyabat pazari cuma çamlıca çarşamba yıldız mah pazarı uygun olacaktır .pazar ve otopark sistemi yapıldıktan sonra yürüyüş yolu boyabat top sahasına kadar isiklandirilmis bir şekilde yapılabilir.ayrıca paralı bisiklet yolu da olabilir .ayrıca 11 katlı binalar ile dere yatağı arasına ağaçlandırma yapılırsa hos bir görüntü oluşur . muhtar ve başkan umarım dikkate alır.

2. Yorum: duyarlı 06 07 2019 03:43
umarım ıslah edilir bu haliyle kalırsa yazık olur..
boyabatın en merkezi yeri bu şekilde kalmamalı şefik başkan
lütfen tamamen ıslah edilmiş yürüyüş yolları yapılmış şekilde projeyi
tamamlayın.. yıldız mahallesi yıllardır bunu bekliyor..

1. Yorum: daylulu kerem 06 07 2019 01:40
yıldız mahlesi sineklerden kurtuldu diyebiliriz artık dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

257146


Tasarım:DtGaNi