Yayın Tarihi:05 07 2019 06:58(1733)

Anlaşılır gibi değil, arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Tuturmuşsunuz kendinizce bir terane, hala İYİ Parti'yi ve İYİ Partilileri, pkk ve hdp ile aynı kefeye koymaya çalışıyorsunuz. Ancak Balgattaki büyükleriniz bebek katiline ses çıkarmayacak. Bebek katilinin mektubunu okutacaklar eleştirmeyeceksin. Yok mitil, fitil diyecek. Seçim kazanmak adına kırmızı bültenle aranan, ancak yetkililerin haberi olmadığını söylediği Osman Öcalan’a ses çıkarmayacaksın. Ondan sonra utanmadan, arlanmadan İYİ Parti'ye ve Meral Akşener'e ağıza alınmayacak sözler söyleyeceksin.

Önce kendi içinde, bulunduğun grubun içinde, hatalı birşey olduğunu düşünüyorsan sen söyleyeceksin. Biz İYİ Partililer haksızlık karşısında susmamayı kendi içimizden öğrendik. Ve dedik ki; kendi liderin bile olsa, haksızsa, haksızdır. Susmayacaksın, haksızlığı dile getireceksin, tepkini gösterecek, doğru bildiğini söyleyeceksin.

O zaman önce mert olacaksın, yiğit olacaksın, sonra diyeceksin ki, bizim içimizde olan şu şu, olaylar yanlıştı. Öcalan’a sessiz kalmak yanlıştı. Mansur Yavaş'a karşı olmak yanlıştı. Sırf koltukta oturabilmek için, iktidara değnek olmak yanlıştı. Milliyetçileri ve Ülkücüleri dışlamak yanlıştı, diyebilme dirayetini ve cesaretini gösterebileceksin.

Ondan sonra gel, istediğin kadar İYİ Parti'nin içindeki yanlış gördüğünü de yaz. Zaten sizden önce biz yanlış bulduğumuz durumu eleştirmiş oluruz.

Boyabat İYİ Parti mensupları olarak, doğru olmadığını düşündüğüm bir yerde asla durmayız. Teşkilatımızdan da kimsenin duracağını sanmıyoruz. Böyle bir şey yapacak olsak hala MHP'de olurduk.

Yıllar boyu emek ve hizmet verdiğimiz yerden, asi bir ruh, cesaretle ve korkusuzca ayrıldıktan sonra, şu an bulunduğumuz parti olan İYİ Partide olası bir yanlış harekete ses çıkarmamamız mümkün değildir.

ALLAH'a şükür, yanlış olana, yanlış deriz. Yanlış demeye de devam edeceğiz. ALLAH bizi yanlışa, yanlış diyememekten korusun.

Ayrıca hiçbir kardeşimize, arkadaşımıza, Ülküdaşımıza, yok pkklı, yok hain, yok satılmış, çıkarcı veya menfaatçi demeyiz. Asla küfür etmeyiz.

Özellikle il ve ilçemizdeki arkadaşlarımızdan ricamız iğneyi kendinize, çuvaldızını başkasına batırın. Lütfen, başınızı iki elinizin arasına alıp bir düşünün, kim milliyetçilik ve Ülkücülüğe daha çok yakın ve sahip çıkıyor?

Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı

Facebook'ta Paylaş
21. Yorum: 11 köy 16 07 2019 01:02
açılım saçmalıgını unutmadık koyunlara duyurulur.

20. Yorum: kamil 09 07 2019 23:09
tek dert bu devleti ayakta tutmak olmalı. karşı tarafı erdoğanı devirmek için her yola baş vuruyor diye suçlamak kolay. peki ya erdoğana kim dur diyecek? bize dayattığı bu tek adam rejimine kim dur dur diyecek? peki biz susalım siz eleştirin. siz yanlışlarını yüzüne vurun. yoooo şimdilik tuzunuz kuru öyle değil mi? yerlilik ve millilik konusuna hiç girmeyelim aksini ıspatlayacak çok örnek var. sarayda yaşayanlar halkın ihtiyaçlarını bilemezler. 2002 - 2010 arasındaki ak parti bugün ki ak partimi arkadaşlar? lütfen biraz öz eleştiri yapın.

19. Yorum: ismail 08 07 2019 23:22
sayin iyi partili arkadaşlar. hiç evelemeye gevelemeye gerek yok. vatan haini değilsiniz pkk lida değilsiniz çok doğru dürüst insanlarsiniz anladık lakin erdoğan dusmanligi gözünüzü öyle bir kör ettik gittiniz olmayacak bir ittifakı içine girerek din vatan düşmanları ile beraber aynı kefeye girdiniz. bu ayıp bu utanç size bir ömür boyu yeter. hiç öyle boyle yapmayın. erdoğan in hataları da vardır kabulümuz ama lider bahçeli ve erdoğan dan başka yerli ve milli başka bir lider yok.

18. Yorum: ramiz dayı 08 07 2019 20:23
pkk lı fatma kurtalan sizin ne olduğunuzu mecliste yüzünüze baka baka söyledi. hdp le yaptığınız gizli ittifakı yüzünüze çarptı hala tutup kendinizi milliyetçi mi gösteriyorsunuz

17. Yorum: m.o 08 07 2019 18:02
c kaftancıoğlua tunc soyere ve daha nicelerine rağmen neden bir araya geldiniz bunları nasıl kabul edebildiniz bilmiyormuyduynuz pkk hdp batı illerinde chpye destek verdiklerini beşikteki bebekler duydu ne kazandınız kime hizmet ettiniz birbirinize vefa borcu demekki böyle odeniyormuş

16. Yorum: hasan 08 07 2019 14:18
sevgili vatan sever milliyetçi kardeşlerim. milliyetçilik, al bayrağa sevda öyle kolay olmuyor. bir bedeli var. günden güne ağırlaşan... kefen paramız dediğimiz ihtiyat akçesi bu hafta mecliste görüşülerek hazineye devredilecek. yani o paraya da göz diktiler. ölmüşüz de haberimiz yok. birde uzun süreden bu yana yine akp nin para için yaptığı bir başka önemli ama rezil şey ise. uyruğuna bakılmaksızın 150 bin dolar getirene vatandaşlık veriliyor. hazmı kolay olsun. acaba doğrumu söylüyor diye araştırdığınzda kolayca internette bulabileceğiniz iki canımı sıkan konuyu dile getirdim.

15. Yorum: bozkurt 07 07 2019 07:14
*andimiz geri geldi mi ? * kizilay daki türk yazısı gerı geldi mi?*kaldırılan t.c. yazıları geri geldi mi ? * daglardaki ne mutlu turkum diyene yazısı geri geldi mi ?

14. Yorum: erdi2 07 07 2019 04:05
yani bu olayı okumak çok basit. oyunu oku. kendini kullandırma. iyi parti cup pkk beraber derken . bir kendine sor sen neredesin. yüzde 12 oyun tamamı kendine geleceğini ongorebilse akp sizi de satacak. gidiyorlar... uçurumdan aşağıya giderken yakanızdan paranızdan tutmasınlar. sizi de çekmesinler. bırakın yaptıklarının cezasını ceksinler...

13. Yorum: erdi 1 07 07 2019 04:05
ya hepiniz akp zombisi olmuşsunuz. kardeşim istanbul seçimlerine 3 gün kala ne oldu? kendine bir sor. sen ülkücünün. sen milliyetcisin. sen vatan seversin. akp istanbulun rantini kontrol edecek diye seni kullanmalarına izin verme! boyabatta ballı koltuklarda oturan akp lilerin sizi anlamaları imkansız. onları orada tutmaya mecbur değilsin. evet ne oldu seçime 3 gün kala? koca reisi cumhur. tam yarim saat kalleş aponun sözcülüğünü yaptı. yok şöyle dedi. yok böyle diyerek mesaj verdi. mit operasyonu ile görüşme yetkisi olmayan apo hayranı doçentle görüşturduler. aponun tıpkı kendi gibi eli kanlı kardeşini trt ye çıkardılar. güya kurt oylarını devşirecekler.

12. Yorum: liberal 06 07 2019 16:00
aynı sandığın içine birlikte girmediniz mi ?
aynı sözleri söyleyip aynı noktalarda birleşmediniz mi ?
başkası intihar ediyor diye sizde intihar ettiniz.
ne bu düşünce ? ne bu sevgi ? nasıl bir ülkücülük ? nasıl bir milliyetcilik ?
bir düşünün.

11. Yorum: korkut 06 07 2019 01:50
bitmişsiniz haberiniz yok. mhp yi suclamak kendi hatalarinizi ortemeyecek. allah rızası için mhp ye dönüşünuz olmasin

10. Yorum: sezer 05 07 2019 21:12
dediginiz gibi başımı iki elimin arasına koydum ve düşündüm. sonra ülkücülüge kim daha çok sahip çıkıyor sorusunun yanlış olduğunu farkettim. sizlerin bi kıyas yapacak ülkücülugu kaldı mi.. kardeşim allah riizasi için geri dönmeyin başka bişey istemeyiz.. allah rızası için

9. Yorum: üç hilal 05 07 2019 21:06
ülkücülük mhp ve ülkü ocaklarinin tekelindedir. despot ozguveniniz ile çok fazla bu kutsal kavramlari kullanmaniz birgün bu bu degerlerin sahiplerinin sabrını taşırabilir.. kendinize prim yaoacaginiz başka bir akım bulun. kıratçılar diyebilirsiniz mesela

8. Yorum: sessiz 05 07 2019 20:58
sayın iyi parti ilçe yönetimi mertlik dersi vermeye mi basladiniz. anap, dyp, akp, mhpyi gezip son durağı iyi parti olan meral aksenerin takipcileri mi mertlik dersi verecek? 40 yıl cizgisini bozmamis devlet bahceliye ders verirken önce bi kendinize bakın.

7. Yorum: hasan erdoğan 05 07 2019 20:31
ülkücülük 1980 yılında bitmiştir mhp de iyi partide hdp den medet ummuştur. yiğit olan kendi adayını çıkarır destekler başka partiye yamanmaz hele chp ye hiç yanaşmaz ülkücüler en şehitlerini ecevit hükümeti zamanında vermiştir en büyük işkenceyide o zaman görmüştür hdp li karı vekil haklı başkasının peşine düşersen böyle olur muhsin yazıcıoğlu en son liderdi ingiltere bankalarından parası çıkmadı 12 eylül darbecilere yağ çekmedi kimse ahkam kesmesin

6. Yorum: milat 05 07 2019 20:18
iyi de iyi partili arkadaşlar hdp si kandili, demirtaşı, figeni, bayığı, karayılanı, fetösü, lbgt sine varana kadar destek verdiği chp ye ülkücü kitiller diyen rahşan ecevit gibi sol fraksiyonlu bir chp ye hangi saikle destek verdiniz. bakın chp li belediyeler lbgt onursuz yürüyüşüne destek veriyor,kemal kılıçdaroğlu ve imamoğlu seloya özgürlük diyor hatta suçsuz olduğunu ima ederek selahattin demirtaş niye içeride yatıyor anlamış değiliz diyor.siz bu chp de ne buldunuzda destek oldunuz hdp li kadının dediği gibi koltuk içinmi

5. Yorum: geldeyazma 2 05 07 2019 20:22
zira zamanımızda ben yahut biz, şöyleyim/şöyleyiz, böyleyim/böyleyiz diye kendini/kendilerini ifade etmeye çalışan kişi ya da grupların bir konuştuklarına yahut (yukarı metindeki gibi)yazdıklarına bakıyorsunuz, bir de bildiğiniz huy ya da özelliklerini düşünüyorsunuz, karşılaştırıyorsunuz, "acaba yanlış düşünen ben miyim?" diye kendi yargılarınızı sorgulamaya başlıyorsunuz.
bırakınız bir sürü örneği, siz bu açıklamada kendinizi haklı çıkarmak için lafı başka türlü yerlerde dolaştırmak yerine, şu hdp'li vekilin söylediklerine de bir cümle ile değinebilsenizdi ya!hadi akp ya da mhp liler size iftira attı diyelim. fatma kurtulan'ın söylediklerini nereye koyacağız?

4. Yorum: geldeyazma 05 07 2019 20:02
"boyabat iyi parti mensupları olarak, doğru olmadığını düşündüğüm bir yerde asla durmayız. teşkilatımızdan da kimsenin duracağını sanmıyoruz. böyle bir şey yapacak olsak hala mhp'de olurduk."
allah'a şükür, yanlış olana, yanlış deriz. yanlış demeye de devam edeceğiz. allah bizi yanlışa, yanlış diyememekten korusun.
eeeeeeeeeeeee !
kendinize atfettiğiniz bu özelliklerin uygulaması, şahit olduğumuz örnekleri nerde peki?
sadece "biz şöyleyiz, biz böyleyiz" tarzında genel tanımlamalarla "siz" sizi anlatamazsınız.

3. Yorum: kulbag 05 07 2019 18:04
3 sene mhp de ülkücülük yapılmıyor diye feryat figan edenler ülkücü olmayan bir partide siyaset yapıyor üstüne üstün bir de mhp ye ülkücülük ogretiyorlar. komiksiniz.

2. Yorum: ülkücü 05 07 2019 18:01
biz ülkücüler ocalanin mektubuna tepki verdik efendim. 900 bin oy farkı havadan gelmedi. çoğu ülküdasimiz da parti ayırt etmeden tepkisini yazdi çizdi bi türlü gosterdiniz.. hangi iyi partili pkkya kürtlerin siyasi temsilcisi diyen meral akseneri elestirdi. hdp sevici ekrem imamoglu için meydanda kutlamalari kim yaptı? uzerinizdeki lekeyi mhp yi elestirerek silemezsiniz.. çok güzel demişsin önce kendine batiracaksin

1. Yorum: boyabatlı 05 07 2019 17:08
ak partinin öcalan mektubu ve kardeşini tv çıkarması ve buna sessiz kalması külliyen hataydı ve çok yanlıştı.pkk ve uzantıları ile tarihinin en büyük darbesini indiren inlerine giren rte nin bu hataya düşmesi anlaşılır gibi değil. imdi chp seçimlerde iyi parti ile ittifak yaptı görünürde birde gizli ittifağı vardı hdp: kandilinden tutun, hdp,selosuna kadar hepsi imimoğluna sonsuz destek verdiler. imamoğlu seloya güzelleme yaptı kılıçdaroğlu ile birlikte seloyu suçsuz ilan ettiler. dün chp mv tanrıkulu seloyu ziyaret etti yarın birgün imamoğluda ziyaret edecekmiş. lbgt liler onursuzca yürüyüş yaptılar bütün chp belediyeleri destek tiwitleri attı. şimdi tüm bunları yapan chp yi iyi parti nasıl yandaş oldu.12 eylülde ülkücülerin katili solculara nasıl destek verdi. dün mecliste hdp li vekil ne diyor bizim sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz. işte bunlardan dolayı iyi partiye olan tepki sayın parti yöneticileri


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

309949


Tasarım:DtGaNi