Yayın Tarihi:09 07 2019 03:12(1267)

Sinop Üniversitersi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın “Yılın Rektörü” Seçildi

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, bölgemizde düzenlenen ‘Karadeniz’de Yılın Enleri” anketinde “Yılın Rektörü” seçildi.

Merkezi Ordu’da olan Karadeniz Haberci Dergisi’nin Karadeniz Bölgesi genelinde düzenlediği ‘Karadeniz’de Yılın Enleri” anketi sonuçları belli oldu.

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen “Karadeniz’de Yılın Enleri” ödül töreninde siyasetten, sanata, üniversiteden iş dünyasına kadar birçok alanda belirlenen isimleri ödüllerini aldı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren şehrine ve bölgesine değer katan üniversite sloganıyla çalışmalarını sürdüren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın da Karadeniz Bölgesinde “Yılın Rektörü” ödülüne layık görüldü.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yoğun programı nedeniyle katılamadığı törende, ödülü Sinop Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Konukçu aldı.

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, başarıların yalnız kazanılmadığını ifade ederek, “Başarı ekip işidir. Bizlerde Sinop Üniversitesi ailesi olarak birlikte hareket ederek, Sinop Üniversitesinin gelişmesi ve büyümesi için yoğun mesailer harcadık. Bu doğrultuda ödülün alınmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma Sinop Üniversitesi akademik ve idari personeline göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Sinop Üniversitesi Rektörü ve Sinop Üniversitesi Karadeniz Basınında

‘Karadeniz’de Yılın Enleri” anketinde “Yılın Rektörü” seçilen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Sinop Üniversitesinin başarısı Karadeniz basınında geniş yer buldu.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: akademik 12 07 2019 06:00
çünkü karadenizin enleri bu zamana denk gelmiş.yoksa ..

1. Yorum: de 09 07 2019 06:09
rektörlük seçimi öncesi neden böyle haberler çıkar ki?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

318686


Tasarım:DtGaNi