Yayın Tarihi:09 07 2019 03:26(1769)

“Sağlıkta Şiddete Hayır”

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde görev yapan bir uzman hekimimiz ve sağlık personelimize yönelik gerçekleştirilen sözlü ve fiziksel şiddeti kınıyoruz.Sağlık çalışanları kendi sorunlarını bir kenara koyarak bir an önce hastaya, yaralıya müdahale etmek için olağanüstü çaba sarf ederken, yaşam ile ölüm arasında yaşama uzanan ellere saldırılması bizleri derinden yaralamıştır. Kesinlikle bilinmelidir ki hiçbir suç cezasız kalmayacak, kanunlar çerçevesinde gerekenler ilgili makamlarca ivedi olarak yapılacaktır. Ancak bizler sizin yanınızda huzurla çalışmak, sizlere daha fazla yardımcı olmak için 24 saat gece gündüz demeden çalışırken, bizlerin de bir evlat, bir anne ve baba olduğumuzu unutmamanızı dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dr. Mehmet ERŞAN
İl Sağlık Müdürü

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: 11 köy 10 07 2019 04:09
şiddet artık her yerde trafik de aile içinde toplumsal hayatın artık ayrılmaz bir parçası haline geldi.egitim yok ailedede okuldada yok sigara içenleri uyaran kişi saldıriya uğruyor parklar her yer çöp içinde atanları uyarın bakalım başınıza ne geliyor. gidin bir avrup ülkesine her yer tertemiz neresinden tutsanız elinizde kalıyor .

2. Yorum: gokboru 10 07 2019 03:55
mağdur kardeşin dediği gibi şiddete hayır fakat bu ülkede herkes kendini bir halt zannettiginden hirlamak gerekirse isirmak farz oluyor yoksa is yaptırmak mümkün değil ne yazıkki ülkenin durumu bu

1. Yorum: magdur 09 07 2019 10:10
kesinlikle sidedete karsiyiz kim olursa olsun hangi emek veren hangi hizmet veren kamu veya sade vatandas farketmezsizin siddete hayir diyoruz.amma velakin bazi hizmet verenlerimiz resmen hakaret edercesine asagilayark davranmalarida soz konusu olamaz.bilgi almak icin bile girdigimizde rica etmemize ragren kovarcasina davranislar hicde bi hipokrat yemini etmis drlarimiza yakismaz.
ve tekrar ediyorum kesinlikle siddete hayir.varsa bi olumsuz davranis basvurmasi gerekenler yerlerde var.sikayetlerini bildirebilirler.
siddete hayir,


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

317655


Tasarım:DtGaNi