Yayın Tarihi:10 07 2019 04:47(2166)

Kontrolsüz Depolanan Çöplüğe Giren İnek Zehirlenerek Öldü

Durağan ilçe merkezine 500 metre mesafede bulunan, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinin çöplerinin konrolsüz bir şekilde depolandığı her tarafı açık vaziyette bulunan alana giren Selahattin Kocakuş'a ait 7 aylık hamile inek, çöplükte ne olduğu anlaşılamayan bir madde yiyerek zehirlendi. Durum veterinere haber verildi, ancak hayvancağız nasıl zehirli bir madde yemişse 15 dakika içinde öldü.

Çöplerin kontrolsüz şekilde depolandığını ve zehir saçtığını belirten Durağanlılar depolanan çöplerin artık yola taştığını belirtip, bu hayvancağızın yerinde bir insan da olabilirdi diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: köylü 10 07 2019 15:15
durağan-saraydüzü çöplerini haber yapan gazeteciler boyabat girişinde otogar altında çöp yığınlarını ve inşaat artıklarını hiç mi görmezler ne olur ilgililere duyurulsun da belki bir çözüm bulunur


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

329225


Tasarım:DtGaNi