Yayın Tarihi:15 02 2020 22:41(4270)

Dörtyol'da Dikkat Çeken Bina Tadilatı Sözde Durduruldu

Dörtyolda bulunan bir binada yapılan tadilat, bina malikleri ve vatandaşın dikkatinden kaçmamış, başta tadilatı yapan daire sahibi ve Belediye olmak üzere yetkililere gerekli uyarılar yapılmıştı. Konu Şubat ayı Belediye Meclisi toplantısında da gündeme gelmişti. Ancak belediyeden tadilat ruhsatı alınmadığı da öğrenilmişti

Bina maliklerinden aldığımız bilgiye göre, daire sahibi ve belediye yetkilileri uyarıları dikkate almamış, binada tadilata devam edilmişti.

Ancak diğer bina malikleri, son çare olarak, belediyeye şikayet dilekçesi vermiş ve konuyu yargıya taşımaya karar vermişlerdi.

Diğer bina maliklerinin Belediyeye verdikleri dilekçe sonrası, yapılan tadilatın Belediye tarafından durdurulduğu ve dairenin mühürlendiği belirtildi.

Ancak dairenin Belediye tarafından mühürlenmediği, mühürün kağıt üzerinde kaldığı ve halen mühürlü olduğu iddia edilen dairenin kapısında mühür olmadığı ve daire sahibinin hala içeriye inşaat malzemesi koyduğu ve en son pencere kasası ve oda kapılarını dairenin içine taşıdığı bildirildi.

Diğer bina malikleri ise, daire sahibinin, Belediyede bu gücü nereden bulduğu ve mühürleme işlemini nasıl engelleyerek, kağıt üzerinde bıraktığını merak ettiklerini belirterek, konuyu artık polis ve yargı yoluyla çözmeye çalışacaklarını söylediler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

217990


Tasarım:DtGaNi